320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Ladva Ants Vaata postitustUskumatu. Lihtsalt uskumatu. Kui ei suudeta 10 mehelise Bournemouth´i vastu enamat viigist siis, mingi v*ttu te kõik ülemakstud värdjad. See meeskond ei väärigi mingit meistriteliiga kohta. HÄBI, faking häbi.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas danner Vaata postitustMa ei näinud mängu,Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Löögid kokku 20-3, sh löögid väravale 7-1, väravad 1-1. Ei tohiks nagu üllatuda, aga ikkagi, kuidas te ei saa seda palli väravasse.
15 nurgalööki, mitu neist osutusid vähegi ohtlikuks? Prooviti küll kasti anda kui ka lühikeselt lahti mängida, aga mu meelest ei suudetud kummalgi juhul midagi ohtlikku välja võluda.
Pole Ibral esimene kord, ja arvatavasti mitte viimane, kui läheb tagasi tegema. Tema võimalik kaotus nt 3ks mänguks oleks ikka päris jube, olgu ta vorm mis ta on, ta suudab mänge otsustada.
Järgmine liigamäng on 19. märtsil, Boro võõrsil.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustIlma Ibrata 3 mängu
Mul selline tunne, et Ibra pääseb puhtalt kuna kohtunik seda olukorda nägi ja siis ei tohiks karistust järgneda. Pea peale stampimisest eeldaks 5 mängulist baniJe suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustconfirmed?
Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Heite eest võiks ka ju sümboolse community service karistuse panna, wishful thinking I know. Aga oleks ju tore kui ta läheb õpetab noortele judokatele 10h kuidas korralik ippon käib ning 10h muay thaikatele kuidas korralik küünarnukihoop käib, võtaks veel Fellaka kaasa oleks eriti vinge.
Tegelt mis ma teada tahtsin oli see, et millal muidu otsust oodata on?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar