Ilus värav
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Ruuni Evertoni , lukaku vastu.
Kaua Rashford neid nurke ja karistuslööke annab. Aitaks väheks ajaks küll nüüd.
Mata oli pingil, äge.
Swanssonid olid paremad.
14nes viik, 10nes viik Old Traffordil."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustKuidas see luuserite sats on? Kuna ManU viimati kaotas liigas? Võimas!
Kommentaar
-
Ja siis siin räägitakse mingist luuserlusest. Võtke või jätke hooaja alguses tundus cl koha püüdmine realistlikult võttes üsna keeruline ülesanne. Hetkel väga reaalne. Liverpool ManU City Arsenal? Kaks õnneliku saavad suurte poistega madistama. Järgmine nädal Arsenal kotti ja ma hindaks ManU variante sellest nelikust vaata, et kõige suuremaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustJa siis siin räägitakse mingist luuserlusest. Võtke või jätke hooaja alguses tundus cl koha püüdmine realistlikult võttes üsna keeruline ülesanne. Hetkel väga reaalne. Liverpool ManU City Arsenal? Kaks õnneliku saavad suurte poistega madistama. Järgmine nädal Arsenal kotti ja ma hindaks ManU variante sellest nelikust vaata, et kõige suuremaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustJa siis siin räägitakse mingist luuserlusest. Võtke või jätke hooaja alguses tundus cl koha püüdmine realistlikult võttes üsna keeruline ülesanne. Hetkel väga reaalne. Liverpool ManU City Arsenal? Kaks õnneliku saavad suurte poistega madistama. Järgmine nädal Arsenal kotti ja ma hindaks ManU variante sellest nelikust vaata, et kõige suuremaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustHaige kust selline optimism pärineb, hetkel hindavad kihlveokontorid manu võimalusi nelja hulka tulla isegi arsenalist kehvemaks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar