Algselt postitas futbolidipaul
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Selline tore Kolumbia raadiojaam üritab väita, et meil on Jamesiga juba mingi eel-leping olemas.
Redcafes tõmmati teema ülesse, ei oska allikat väga kommenteerida. Lihtsalt Jamesiga on meid juba tükk aega paari pandud.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustAjasid aastad segamini."But you can't write us off. You can never write Manchester United off."
Kommentaar
-
Ma vaatasin algul, et Smalling vähe juurde võtnud ja ei mõistnud, mis värk selle Joshua särgiga on.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Tea, kas ma ainuke, aga millegi pärast eilne kaotus väga tavapärase kaotuse maiguga ei olnud. Kas asi selles, et vastaseks oli sümpaatne meeskond või et liigarong niikuinii juba läinud...kurat teab.Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
Algselt postitas Reintz Vaata postitustTea, kas ma ainuke, aga millegi pärast eilne kaotus väga tavapärase kaotuse maiguga ei olnud. Kas asi selles, et vastaseks oli sümpaatne meeskond või et liigarong niikuinii juba läinud...kurat teab.
Kommentaar
-
kas ma nägin valesti või Rooney pää hakkab taas kiilakaks minema?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar