tegelt kolumbia...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
F-alagrupp:
Ühes oodatuimas kohtumises pallivad Old Traffordil Manchester United ja Roma, kellevaheline veerandfinaalmäng lõppes eelmisel hooajal seisuga 7:1 Unitedile.
Roma kapten Francesco Totti on teatanud, et Punased Kuradid kavatsetakse kättemaksuks purustada seitsme väravaga, kuid mis tegelikult juhtub, selgub täna õhtul.
Kas see on mingi nali???
Kamoon, ära loobi niimoodi sõnu...Totti.
Kommentaar
-
Kui ilastamised ja teesklemised välja jätta, on Totti puhul tegemist suurepärase mängijaga. Iga mängija, kes on oma karjääri ühes ja samas klubis veetnud, väärib minu meelest lugupidamist ja austust. Eriti tänapäeva jalgpallis, kus raha on nii mõnegi mängija ajud tuksi keeranud.
7-1 muidugi täna ei kordu. Ise ennustan Unitedi 2-1 võitu. Roma on klassilt tugevam kui Premieshipi meeskonnad ning järjekordset nullimängu Unitedi poolt ei usu. Olenemata tänase mängu tulemusest olen 99% kindel et 16 parema hulka pääsevad just United ja Roma.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustkust selline info?
Minu andmetel ütles Totti et ta SOOVIKS võita 7-0. Samuti saatis ta videokaamera koos videovabanduse ManU fännile kes Roomas kannatada sai rüseluses ja oma kaamera lõhkus
Kommentaar
-
Agüero (Atlético) 5
Messi (Barcelona) 5
Kanouté (Sevilla) 4
Sneijder(Real Madrid) 4
Rossi (Villarreal) 4
Henry (Barcelona) 3
Raúl (Real Madrid) 3
Kerzhakov (Sevilla) 3
Sobis (Betis) 3
Luis García (Espanyol) 3
Güiza (Mallorca) 3
Javi Guerrero (Recre) 3
Top Scoreri edetabel la ligas. Oli ikka vaja Rossi maha parseldada või.......Glooory glooory ManUnited!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas caesar112 Vaata postitustAga Sport 2=?
Kommentaar
-
Algselt postitas petsman Vaata postitusthttp://news.bbc.co.uk/sport2/hi/foot...td/7023427.stm
tubli poiss.
Manchester United's Cristiano Ronaldo claims Roma begged him for mercy during their 7-1 Champions League last-eight, second-leg defeat at Old Trafford.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar