mina pole süüdi, et su tiimil raha pole.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Huvitav kuidas Klavan üldse Liverpooli sai, saadi ju Belgialt 8:1 sisse ja krt lõi isegi omavärava! Bosnialt 5:0....... aaaaaaaaaaaaaaawtttttttttfffffff
Tegelt on armas kui pärast aastat ikka hinges see Pogba on, isegi pärast sellist suve nagu praegu kus 100milli makstakse juba milneri suguste eest.
Põhimõtteliselt väide on hea, prantsusmaa koondis on sitt Pogbaga eesotsas, tubli, tundub et jagad matsu.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Sarvik Vaata postitustEi saa ma aru, miks üldse sellistele mongolitele vastata on vaja..
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustno tiitlite lugemises jäävad nad hätta. siis on vaja lugeda teiste raha.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustTahtsin öelda, et 100 miljoni euro mees Pogba suutis just Luksemburgiga viiki mängida. Kõva!
Kommentaar
-
Millepärast sa kohe pead nii koledasti ütlema ja teisi solvama?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas cbulls13 Vaata postitustOleks eeldanud Smalling/Lindelöf paari.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar