Ega see Manchester pole mingi Liverpool ja löödi kiirelt oma väravad ära ja mulle toodi beti võit ära poolajaga! (Manu lööb üle 2,5)
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Kummaline, et pärast nii lihtsat mängu, kus lisaks neljale väravale võinuks teise sama palju Igori seljataha lüüa, tuleb ülistada De Gea suurepäraseid tõrjeid. Kaitse on kohati ikka korralik juust ja praeguses olukorras peksaks City viis ka Unitedile ära.
Martial, Blind ja Herrera olid väga head ja Lindelöfile samuti veidi propsi.Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
Algselt postitas Reintz Vaata postitustKummaline, et pärast nii lihtsat mängu, kus lisaks neljale väravale võinuks teise sama palju Igori seljataha lüüa, tuleb ülistada De Gea suurepäraseid tõrjeid. Kaitse on kohati ikka korralik juust ja praeguses olukorras peksaks City viis ka Unitedile ära.
Martial, Blind ja Herrera olid väga head ja Lindelöfile samuti veidi propsi.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustEi solvu, mulle lihtsalt ei mahu pähe kuidas mõni mees kiidab taevani Kantet ja ütleb et Herrera on põhimõtteliselt crap.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKanted tulebki taevani kiita, sest ta on Premier League läbi aegade parim lõhkuv/palli võitev poolkaitsja for no doubts.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKanted tulebki taevani kiita, sest ta on Premier League läbi aegade parim lõhkuv/palli võitev poolkaitsja for no doubts. Herrera roll on ju natukene teistsugune ja ta on selline Classic Spain kontrolliv poolik/playmaker ja Pogba tulekuga ei ole ta saanud oma parimas rollis mängida.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustPremi saabudes oli ta tõesti selline, mou all eelmine hooaeg mängis sama positsiooni mis Kante ja Kantet nimetada parimaks läbi aegade pärast kahte hooaega on natukene nadi(for no doubts are you fucking serious). Ma ei näe mingit põhjust miks ta on parem kui Herrera, äkki valgustate mind. Võtame vaatluse alla näiteks eelmise hooaja.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustPremi saabudes oli ta tõesti selline, mou all eelmine hooaeg mängis sama positsiooni mis Kante ja Kantet nimetada parimaks läbi aegade pärast kahte hooaega on natukene nadi(for no doubts are you fucking serious). Ma ei näe mingit põhjust miks ta on parem kui Herrera, äkki valgustate mind. Võtame vaatluse alla näiteks eelmise hooaja.
Makelele on muidugi legend, kuid siiski pean Kanted temast täiuslikumaks. Ja see for no doubts oligi öeldud minu enda arvamuse kohaselt, seda ei tasu nüüd jumala eest mingi kullana võtta. Kante on kindlasti kordades stabiilsem kui Herrera, mis on määrav. Ma ei alahinda Herrerat ja minujaoks on tegu äärmiselt hea keskpoolikuga, kuid siiski teda Kantega samale pulgale panna ei kannata.
Kommentaar
-
Kuidagi võiks nüüd kogu see jant kulmineeruda "Messi vs Ronaldo" saagimisega...
Eilne asetus toitis tegelikult jõle hästi, Herrera ja Matic jooksid mõlema meeskonna arvestuses kõige rohkem kilomeetreid maha, võitsid palle tagasi nagu nalja ja mõlema soliidne tagataustal tehtud töö lubas viiel mängijal meeletult rünnakule panustada. Kui Fellaini tagasi, siis muidugi lõhutakse see jälle ära.Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitust
Mäng oli suht lahe. Arvestades, et venemaa ning külm jne, siis tore tulemus.Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustMiks on need nimed, näiteks Thauvin, enne Martiali koondises??
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar