Algselt postitas fitti
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Hello! I´m mentaly ill.
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustTikud on sul nime järgi otsustades omast käest, tahad bensiini peale?
Boobekist ma ka aru ei saa. Bayern sai kolm korda rohkem raha, kui Owen-poiss väärt ja mängupildi järgi (ok, olen näinud see hooaeg vaid ühte B mängu, agaikkagi) keegi teda taga ei nuta. Nii et milles kysymys?
Kommentaar
-
Algselt postitas John Doe Vaata postitustEino toretore, Carrick kuueks nädalaks puhkusele.
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/foot...td/7027484.stm
Kommentaar
-
Nojah, Eagles on n-ö paberite järgi tõesti paremäär, samas on ta kõik oma silmapaistvamad esitused seni ikkagi keskele nihutatuna teinud. Põhjus, miks ta praegu nii vähe mängib, peitub puhtalt selles, et ilusa preseasoni järel pole temalt enam mitte ühtegi head, või mis head, isegi mitte rahuldavat mängu tulnud. Aga DM ta ei ole küll kuskilt otsast. Ega midagi, eks Maailma KÕige Universaalsem Jalgpallur peab jälle välja vedama.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
---------------Poolakas-------------
Pique-----Rio---------Vidic------Evra
Ronaldo----Scholes----O'Shea----Giggs
----------Rooney------Tevez
Heaton
Anderson
Nani
Saha
Simpson
Loodame võitu!
Vabandust, Saha has injured himself during the warmup. Jesus christ.
Saha <> Eagles pingilWe have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Mängu ajal postitada on nõme, aga kui nii edasi läheb, siis lõpeb mäng enne õiget aega. O'Shea out - kube vist ei kära hetkel eriti, Vidic sai paugu vastu pead ja out. Evra sai vastu nägemist, Pique ja Ronaldo liipasid vahepeal mõlemad. Ka mänguliselt pole vist midagi kiita, mõned ohtlikud löögid on õnnestunud sooritada, aga muidu seisab sinivalge müür kindlalt ees.
PS. manutd.com-i audioülekanne on päris haarav, kes pilti ei näe, siis abiks seegi.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar