Algselt postitas Linnupoja
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Navas Vaata postitustEt siis Lukaku üritas seal viga välja meelitada, ise samal ajal üritada lüüa vastasmängijat 2x jalaga? Ei tea kas üldse midagi väärib??? Sihilikult üritab vastasele haiget teha, ei?
Vehkis ja keegi pihta ei saanud, arvestades, et isegi kui keegi oleks pihta saanud poleks mitte midagi juhtunud, siis vaevalt, et siit mingi ban järgneb(jinx). Võrrelda olukorda suarezi hammustamisega on lihtsalt next level debiilsus.
Aga ega siit foorumist ei ole mõtet paremat lootagi "hülgemöla" "ole kuss" jms. Vägev kriitika.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Linnupoja kui sulle pannakse jalaga munadesse ja siis ei saaks sellest karmi karistust? Ebaõiglus ju minuarust. Kuule, kui ta ei saa siis ma saa aru mis vaatlejad nad on. Äkki Lukaku nende jaoks parim mängija?
Videos näga ju kuidas ta selgelt teda ründab. Esimene löök läheb mööda aga teine löök juba läheb pihta...ja nii ongi
Kommentaar
-
Algselt postitas Metslane89 Vaata postitustLinnupoja kui sulle pannakse jalaga munadesse ja siis ei saaks sellest karmi karistust? Ebaõiglus ju minuarust. Kuule, kui ta ei saa siis ma saa aru mis vaatlejad nad on. Äkki Lukaku nende jaoks parim mängija?
Videos näga ju kuidas ta selgelt teda ründab. Esimene löök läheb mööda aga teine löök juba läheb pihta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Metslane89 Vaata postitustLinnupoja kui sulle pannakse jalaga munadesse ja siis ei saaks sellest karmi karistust? Ebaõiglus ju minuarust. Kuule, kui ta ei saa siis ma saa aru mis vaatlejad nad on. Äkki Lukaku nende jaoks parim mängija?
Videos näga ju kuidas ta selgelt teda ründab. Esimene löök läheb mööda aga teine löök juba läheb pihta.
Üldiselt tuleb täna välja, et kohtunikud on minuga enam vähem päri ja ilmselt ei järgne ka karistust, aga ilmselt eksin mina ja soccerneti võllidel on tegelikult ikkagi rohkem õigus.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustSheerid ka seda videot? Oleks BONG kuskil jalaga pihta saanud oleks ta järgmised 4 minutit maas vedelenud.
Üldiselt tuleb täna välja, et kohtunikud on minuga enam vähem päri ja ilmselt ei järgne ka karistust, aga ilmselt eksin mina ja soccerneti võllidel on tegelikult ikkagi rohkem õigus.
Aga noh, puhtalt pääsemiseks piisas, et üks kolmest asja videolt üle vaadanud kohtunikust ei lugenud seda punase vääriliseks. Inglise kohtunikud, mis seal ikka tahta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustSheerid ka seda videot? Oleks BONG kuskil jalaga pihta saanud oleks ta järgmised 4 minutit maas vedelenud.
Üldiselt tuleb täna välja, et kohtunikud on minuga enam vähem päri ja ilmselt ei järgne ka karistust, aga ilmselt eksin mina ja soccerneti võllidel on tegelikult ikkagi rohkem õigus.
Näha samuti sinu, et sa ei tunnista seda....ja nii ongi
Kommentaar
-
Algselt postitas Metslane89 Vaata postitustAga ta on lihtsalt aumees, et ei ole näitleja vaid jalgpallur. No aga Lukaku rünnak on kindel ju. Sa lihtsalt kaitsed teda. Ta ju selgelt lööb teda. Mis see siis on? Kui Lukaku esimene löök ei õnnestu aga teine juba läheb ilusti..
Näha samuti sinu, et sa ei tunnista seda..Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Metslane89 Vaata postitustNo aga Lukaku rünnak on kindel ju.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Metslane89 Vaata postitustAga ta on lihtsalt aumees, et ei ole näitleja vaid jalgpallur. No aga Lukaku rünnak on kindel ju. Sa lihtsalt kaitsed teda. Ta ju selgelt lööb teda. Mis see siis on? Kui Lukaku esimene löök ei õnnestu aga teine juba läheb ilusti..
Näha samuti sinu, et sa ei tunnista seda..
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar