Minu objektiivne arvamus on, et sinised võidavad selle mängu ja seda ei arva ainult mina, vaid kõik ülejäänud maailma inimesed peale manu fännide muidugi. Kahju, et Pogba mängida ei saa, sest siis oleks teil äkki mingi lootus võita. Hetkel mina seda lootust ei näe, näen ainult hirmu ja paanikat Morinho silmades, kes ilmselt pargib värava ette ühe korraliku tripledeckeri.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas rixpoiss Vaata postitustKellelgi infot, millal Bailly't ja Jones'i tagasi oodata?
Jones ehk järgmisle, Bailly 2 nädala pärast mänguvormis.Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Morinho viitas, et city teeb palju taktikalisi vigu. Olen ka ise seda city (ja barca ja vahel teiste väga ryndavate tiimide) puhul tähele pannud, et taktikaline viga vastase platsipoolel polegi nagu kollast väärt. Harva kui viga on vga kyyniline siis kyll. Aga näiteks panna teadlikult liiga tugevalt keha või lykata õhuvõitluses või yritada natuke liiga kaugel olevat palli võita (lootus võita on väike aga ei näe väga kyyniline vlja)... nagu polekski kiirrünnaku takistamine..
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustkaua sa seda Lukakut seal sees hoiad... pikka aega ei suuda ühtegi 1v1 olukorda ära lüüa ja eelmine mäng proovis oma väravat lüüa, aga de gea päästis, täna leidis paremad lahendused. kurb
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar