Algselt postitas Ladva Ants
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
-
Algselt postitas magicm Vaata postitustAngel Gomese lepingut ei tasu tegelikult alahinnata. Poisis ainest on, kuigi vanus veel selline, et võib ka nö teisele poole kukkuda ja mitte midagi tulla. Samas parem karta kui kahetseda ja Pogba 2 on selle lepinguga välistatud ehk saia eest minema ning üüratu raha eest tagasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustMeil on keskkaitsesse Jones, Smalling, Rojo, Lindelof olemas. Vajadusel Blind. TFM laenult tagasi kutsumises ei näe pointi, peale ei saaks niikuinii.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ladva Ants Vaata postitustJonesi peale loota ei saa kunagi! Ning Tim FM ei teeni Palace´is ka eriliselt palju minuteid. Viimased kaks mängu on tänu Wardi vigastusele peale saanud ning see on ka üsna kõik.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustRashfordist ilmselt oodatakse juba rohkemat, kui tänavu näidanud? Pole päris selgeks põhimeheks vist ennast mänginud aga see mis löögitehnikaga ta Bournemouthi vastu latti vajutas oli küll vau.
Kommentaar
-
Algselt postitas M6ngel Vaata postitustDe Gea liigas esimene tehtud tõrjete poolest. Manu oleks ikka sügaval pasas ilma temata.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustsügaval pasas as in top4 mitte kindel 2. koht või arvad, et De Gea on toonud poole hooajaga juba 9 punkti? Ta on küll maailma parim väravavaht, aga seda ma küll ei usu, et meil oleks 3 kaotust + 1 viik ilma temata rohkem.
Kommentaar
-
69 tõrjet ilma tänase mänguta on ikka palju ja müts maha De Gea ees. 14 tuli Arsenali vastu. 55 tõrjet ilma selle mänguta ja mees oleks ikkagi tabelis 6. kohal.
Mignolet 28 tõrjet, Edersonil 28 tõrjet, Cechil 39 tõrjet, Courtois 38 tõrjet. Ma ütleks küll, et Manu kaitsjad on ikka palju lasknud löögile vastaseid ja ilma De Geata oleks see praegune 2. koht ainult unistus.
Kommentaar
-
Algselt postitas M6ngel Vaata postitust69 tõrjet ilma tänase mänguta on ikka palju ja müts maha De Gea ees. 14 tuli Arsenali vastu. 55 tõrjet ilma selle mänguta ja mees oleks ikkagi tabelis 6. kohal.
Mignolet 28 tõrjet, Edersonil 28 tõrjet, Cechil 39 tõrjet, Courtois 38 tõrjet. Ma ütleks küll, et Manu kaitsjad on ikka palju lasknud löögile vastaseid ja ilma De Geata oleks see praegune 2. koht ainult unistus.
Ei, ma ei alahinda väravavahtide panust, lihtsalt minu jaoks pole see panus pooled punktid kogu arvestusest. Kindlasti ta on meile rohkem kui paar punkti juba toonud.Amorim <3
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar