Aga miks ei läinud Romero teistega koos Dubaisse D-vitamiini otsima?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Saver Vaata postitust
BELLEND means "Head of the penis" & British. vulgar slang. 1The glans of the penis. 1.1 An annoying or contemptible man...selge pilt, teadlased on rääkinud.Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Reintz Vaata postitustAga miks ei läinud Romero teistega koos Dubaisse D-vitamiini otsima?
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustSest seal sajab vihma.Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
Sky pasundab ,et liitusime ka Sancheze võidusõiduga. Oleks magus, aga äärmiselt ebatõenäoline minu arvates. Samuti ei meeldi mulle see pakutud miki sinna suunas variant, sest raudpolt hakkaks ta seal särama. Igaljuhul tundub klassikaline paneme unitedi nime ka potti et siis rohkem raha küsida case."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitustMourinho on massive bellend...mul on muidugi nii sitt inglise keel, et pidin seda tähendust otsima.
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustSky pasundab ,et liitusime ka Sancheze võidusõiduga. Oleks magus, aga äärmiselt ebatõenäoline minu arvates. Samuti ei meeldi mulle see pakutud miki sinna suunas variant, sest raudpolt hakkaks ta seal särama. Igaljuhul tundub klassikaline paneme unitedi nime ka potti et siis rohkem raha küsida case.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustPäris palju isegi usaldusväärsemaid allikaid jagavad seda uudist täna. Mul on hea meel juba ainult sellepärast, et proovitakse. Sanchez sobiks meile ideaalselt.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustMiks peaks mees teile tulema? Ei näe küll mingit põhjust. Kui see kuu midagi välja ei tule, läheb suvel ikka Sitisse.
Jah, probably kui see kuu ta kuhugi ei lähe, siis leiab end suvel cityst. Hetkel räägitakse ainult jaanuarist. Kui united pakuks mikit vastu, siis arsenal võidaks sellest diilist niipalju kui üldse võita saab, suvel läheks anyways tasuta. Väike meelitus-faktor arsenalile siin oleks.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustMiks peaks mees teile tulema? Ei näe küll mingit põhjust. Kui see kuu midagi välja ei tule, läheb suvel ikka Sitisse.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustVot niimoodi öeldakse tabeliliidritele, et pange oma muusika riietusruumis vaiksemaks
Kole suur vari on Manchesteri punane pool ikkaAlgselt postitas PlechazungaJones doesn't get injuries. Injuries get Jones.
Hmm, that didn't really work.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rebellion Vaata postitustSats võitis Cityt ja esmane soov on kohe Utd foorumisse tulla teravat lükkama?
Kole suur vari on Manchesteri punane pool ikka
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustTa tahtis öelda, et Pool lõpetab kõrgemal kohal, kui Manu. Mis on ka loogiline.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar