Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Manchester United FC
Collapse
X
-
Üks diil on teil olnud kõige naeruväärsem. Pogba oma või see oli lihtsalt tööreis?..ja nii ongiKommentaar
-
Kommentaar
-
Sanchez oli nitsevoo, korralik debüüdi kohta. Ja täiega loodan, et Angel läbi lööb, tas on see mingisugune eripära, mis vähestel noortel on.
Ja muidugi on äraütlemara tore näha, et igasugustel siin tussu liivaseks tõmbab ja jälle siin klähvimas käiakse. Näitab üksnes seda, et klubi on jälle õigel teel ja ollakse juba hirmul.Kommentaar
-
Sõimake mind palju tahate, ega sellest teie klubi olukord paremaks ei lähe. Ma tulin siia foorumisse 2010 aastal kindla sõnumiga: CITY hakkab inglise jalgpalli valitsema! Mind naerdi välja ja tembeldati trolliks. Praegu ei ole vist enam nii naljakas? Ma ennustasin, et me hävitame Punased munandid 6:0. Hävitasime 6:1. Ennustasin, et Džeko tuleb ja hakkab lammutama. Mees tuli ja lammutas. Siit ka loogiline küsimus, et miks ma mingi hälbega pean kohe olema, kui ma õigesti ennustan? Kurvaks teeb selline käitumine.Kommentaar
-
Järgmine nädal peaks täistreeninguid tegema hakkama.SAF- “I am not kidding. This isn’t just a job to me. It’s a mission. I am deadly serious about it – some people would reckon too serious…we will get there. Believe me. And when it happens life will change for Liverpool and everybody else – dramatically.”Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar