Sevilla on avavilest peale märgatavalt üle nii tribüünidel kui väljakul, kuidas saab kodus nii jubedalt täis lasta ennast..
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Selle mängu kaotas küll Mourinho. Mitte et need tropid seal väljakul midagi paremini oleks teinud. Aga no tra mis mentaliteediga peale mindi, wtf. Tõsiselt, wtf."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Mis kuradi asja hakati tegema 65. minuti paiku, kui keskkaitsjad taga omavahel lükkasid nagu oleks nelinull?! Kaotada võib mitut moodi, aga nii munadeta esitusega... Ja Paul saab ka umbes 0,3 hinde kümnepalliskaalal, vapustavalt mängumuutev sekkumine.
PS l'pooli pihkurid võivad end sellegipoolest kätte võtta.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas FTorres Vaata postitustTulevik ei tõota head ManUle, sellised asjad ei jää jalgpallijumala poolt karistamata. Ise arvan, et see juhtub juba teisipäeval, mina panen enda raha igastahes Sevilla peale.
Kommentaar
-
Wau... ookei, kui ma olin pärast Spursi mängu Juve vastu nii pettunud, et kasutasin väljendit "hale" siis need 2 mängu peegeldasid selle sõna tõelist tähendust ikka päris hästi. Oli valus välja kukkuda Itaalia mitmekordse valitseva meistri ja CL mitmekordse finalisti vastu mängides samal ajal väga energilist jalgpalli. Aga kukkuda välja Hispaania 5 satsi vastu, kes pääseb I korda CLis 8 parema sekka olles 2 mängu peale julgelt 160 minutit täiesti ülemängitud... see on ikka midagi muud.
Kõige rohkem hämmastas see, et mänguliselt oli ju 180 minuti peale lihtsalt klassivahega vaid umbes selline pilt nagu kehva päeva Stoke mängiks ManU vastu. Ainult et ManU oli selles näites Stoke ja Sevilla oli ManU. Oleks Murieli näol ees olnud juba avavilest mingi terav mees poleks teiseks poolajaks enam üldse midagi vaadata olnud. Tõeliselt hämmastav.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar