Paras täis situtud peldik oli see. Pole sõnu. Loodan, et SAF rabandust ei saa või midagi
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Kodus siis ennast nii täis lasta ja nii megaettevaatliku mänguga peale minna. Ed, hakka järgmist 500 milli sebima!!SAF- “I am not kidding. This isn’t just a job to me. It’s a mission. I am deadly serious about it – some people would reckon too serious…we will get there. Believe me. And when it happens life will change for Liverpool and everybody else – dramatically.”
Kommentaar
-
Vaadates rahasi mis on pandud Manu vs Tottenhami alla siis Manu'l peaks häbi olema rohkem, kui Tottenhamil. Manu ju kulutas see suvi ja talv päris korralikult ikkagi ju.
Mou võiks olla täitsa Sack või mis te arvate? Sevilla vastu kukkuda pole päris see aga eks kõik on tugevad UCL...ja nii ongi
Kommentaar
-
Algselt postitas Metslane89 Vaata postitustVaadates rahasi mis on pandud Manu vs Tottenhami alla siis Manu'l peaks häbi olema rohkem, kui Tottenhamil. Manu ju kulutas see suvi ja talv päris korralikult ikkagi ju.
Mou võiks olla täitsa Sack või mis te arvate? Sevilla vastu kukkuda pole päris see aga eks kõik on tugevad UCL.
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitusttreeneri kaotus.
aga võtan pigem tuntud kähmakate paaripäevase inina kui järgmisesse vooru kobistada, nt barcalt kaks korda 3-0 taha saada ja igasuguste kataloonia kantosside jutu kuidas asjad tegelt käivad.
tra, ma hakkan vist cocostuma.
Kommentaar
-
Ma ei saa aru, millepärast te kogu selle raha eest lihtsalt viina ei osta?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMa ei saa aru, millepärast te kogu selle raha eest lihtsalt viina ei osta?Algselt postitas PlechazungaJones doesn't get injuries. Injuries get Jones.
Hmm, that didn't really work.
Kommentaar
-
Mou: "I've sat in this chair twice before, with Porto - Man Utd out, with Real Madrid - Man Utd out, so this is nothing new for this football club."
WTF?????????????"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar