Algselt postitas JuriM
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
-
Esimeses mängus 4 ja teises 2. Ehk siis jah.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
ma ei taha itaalia jalgpalli austajaid kuidagi riivata, kuid olgem ausad, oma mind-game`ga sobib Mourinho pigem itaalia jalgpalli, kus põhirõhk taktikamängul.
huvitav milline oli mehe taktika mängule tulles? proovida alguses ehk värav lüüa ja siis kaitse lukku keerata? ja kui see ei õnnestu, siis tuua üks hetk Mata, Martiali ja Pogba näol mängu pööre ja ära kobistada? Samas Sevilla paistis mängivat nii nagu torust tuleb ja jõudu on. Selles 2 klubi erinevus ongi.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustEi tulnud mönitama ega kiida heaks näpuga näitamist aga kas see väide, mis twitteris (tean-tean pole suurem asi allikas) silma jäi peab paika?
"Alexis Sanchez lost the ball 42 times vs Sevilla.
The most for an individual player in the Champions League this season.""I will tell you the truth, no matter how difficult it is to accept."
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas Metslane89 Vaata postitustTe rääkisite veel siin paar nädalat tagasi, et "Suurklubi" on Manu.
Alexis saab liiga palju palka aga pole mitte sittagi ju teinud hetkel?
Kommentaar
-
Algselt postitas Saksapoiss Vaata postitustTegemist pole ainult dispossessionitega. "Ball lost" sisaldab ka nt möödasööte ja off target lööke. Sama kui nt Neymar eelmine aasta oma 40 korda Juve vastu quarteris "palli kaotas", kuid tglt dispossessiti teda vb aint kuskil ~5-6 korda
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustKlopp saab liigapalju palka, miks ta midagi võitnud pole ?
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas Ladva Ants Vaata postitustKuidas ei ole? Premier league asia trophy!!
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustnüüd tuleb see Sevilla ka ära võtta, muidu hakkab jälle aia tagant prügikastide juurest mingit viie hallitanud karika kiunu tulema.
Et selle ilusti äraõpitud bin dipperite stereotüübi võid endale aeglaselt sisse istuda.
Algselt postitas lorenzo Vaata postitusthuvitav milline oli mehe taktika mängule tulles? proovida alguses ehk värav lüüa ja siis kaitse lukku keerata?★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas FTorres Vaata postitustTeil peaks häbi olema.Amorim <3
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar