320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
ma multikvootida ei viitsi, aga kallikesed, tegemist on foorumimölisemisega.
ärge võtke hinge.
ega munadeni kurku, nagu üks klubi ühelt mäntšesteri "munadeta klubilt" nädala eest.
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustmanufaktuuriarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitusthttp://www.bbc.com/sport/football/43431205
Jose oma parimas mahlas, ma loodan et nii mõnedki nendest, kes sooviks kohe teda lahkumas näha, vaatavad selle ära ja saavad reaalselt aru mis toimub.SAF- “I am not kidding. This isn’t just a job to me. It’s a mission. I am deadly serious about it – some people would reckon too serious…we will get there. Believe me. And when it happens life will change for Liverpool and everybody else – dramatically.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustTe langesite just Jose mindgamesi võrku.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Reintz Vaata postitustShaw sai avalikult meedias jälle võtta Mou käest, et oma äärelt tsenderdusi sisse lubas laksata. No väga ei näe, et need kaks lõpuks ühise keele leiaksid.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Busby Vaata postitustKarika poolfinaalis siis Spurs. Mnjah.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustParim võimalik loos.. Tõeline pähkel ja kui nad kotti paneme, siis on ilmselt nii mõnelgi suu lukus mõneks ajaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustAga kui ise saate?Je suis Nasfal
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar