lolol
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustMis juhtus siis?
Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustMis juhtus siis?
"Manchester is red!" raiu see endale pähe
Kommentaar
-
Algselt postitas Wikat Vaata postitustManchester on täna küll päris sinine. Pole ka värvivahetuseks põhjust selliste esituste juures.
Aga jah, kui järjest võita viimase kuu jooksul nii cityt, liverpooli kui chelseat, siis pole minu jaoks muretseda miskit.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustOled ära unustanid anfieldi ja wba?
Aga jah, kui järjest võita viimase kuu jooksul nii cityt, liverpooli kui chelseat, siis pole minu jaoks muretseda miskit.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustOled ära unustanid anfieldi ja wba?
Aga jah, kui järjest võita viimase kuu jooksul nii cityt, liverpooli kui chelseat, siis pole minu jaoks muretseda miskit.
Mis asi selle viimase kuu jooksul olulisem oli, alistada liverpool, chelsea ja city, või pääseda CLis edasi?
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustSee oli vist esimene kõrgliiga mäng, kus kohtunik reaalselt kadus platsil ära vahepeal.. Nyom üksi oleks vist mingi 4 kollast pidanud saama. Aga noh, fuck it. Selleks et järgmine hooaeg tiitel tuua, peab Mourinho saama täieliku vabaduse suvi otsa majandada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Crackerz Vaata postitustSuuremas pildis on need võidud suht tähtsusetud. Sevilla vastu langeti CList välja samuti selle viimase kuu jooksul.
Mis asi selle viimase kuu jooksul olulisem oli, alistada liverpool, chelsea ja city, või pääseda CLis edasi?Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustTäpselt, WBA vastu kaotus on täiesti lamp, lihtsalt muretsemiseks pole liialt põhjust. Liigas jäädakse ikkagi teiseks ja karikas on veel paar mängu minna.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustTe võitsite Cityt, kes oli juba premmis totaalses mugavustsoonis ja kelle vorm nagu me teame on ikka sitt. Chelsea on lihtsalt see hooaeg kohati loobunud ja mängime ülikehvasti. Liverpooli vastu te lihtsalt kobistasite üli räigelt rohkem kui täna Wba. Ära üle ka tähsusta neid 3me võitu.Amorim <3
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar