Martial on ju tüüpiline Moro keiss. Liiga loominguline või isemõtlev, või kurat teab, mis tal taoliste mängijatega on. Igatahes nt jääb täiesti arusaamatuks, kuidas Moro Kevin de Bruyne talenti ei näinud või ei tahtnud kasutada. Just üleeile jäi belglase debüüt youtubes silma. Kutt oli debüüdil õigustatult man of the match, kuid sellegi poolest sai peale seda smurfide eest põllule veel ainult kahes kohtumises. Kahjuks see ainult üks näide Salahi, Robbeni, Hazardi jne potist. Ei tundunud mulle isegi ta enda kaasmaalane Ronaldo ise tema all mängides just eriti õnnelik. Mehel on võiduks lihtsalt teised meetodid ja nägemus täiuslikust mängijast.
Muide natuke teemat kõrvale, kuid samas ikkagi teemas, siis Depay teeb Prantsusmaal ja ka koondise eest sümpaatseid esitusi. Toon selle välja, kuna meil peaks olema tema suhtes tagasiostuklausel, mida ma mõlemalt poolt juhtumas ei näe.
Muide natuke teemat kõrvale, kuid samas ikkagi teemas, siis Depay teeb Prantsusmaal ja ka koondise eest sümpaatseid esitusi. Toon selle välja, kuna meil peaks olema tema suhtes tagasiostuklausel, mida ma mõlemalt poolt juhtumas ei näe.
Kommentaar