Algselt postitas Raitsu
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustTõotab tulla selline septembri lõpuks 5 punkti ja 2 löödut väravat hooaeg. Mou säkitakse ära ja Zidane lüüakse rahapakkidega uimaseks. Prove me wrong
Ma ei tea mis häda nüüd tiimil on, et on vaja kümmet uut meest? Ongi hea kui tuleb ehk ainult 1 veel, mida rohkem tiim on koos mänginud seda parem.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustma ütleks sellepeale, et mou meediageniaalsus töötab jälle. Võtab kogu tiimi pressuri enda peale ja kõik räägivad temast ja transferitest. Mehed saavad rahus kõik trenni teha ja võidetakse prem.
Ma ei tea mis häda nüüd tiimil on, et on vaja kümmet uut meest? Ongi hea kui tuleb ehk ainult 1 veel, mida rohkem tiim on koos mänginud seda parem.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustTa ju vingub ka meeste üleJe suis Nasfal
Kommentaar
-
Boateng hetkel kuum teema, aga võib ka nii olla, et Levy'lt ikka Alderweireld kätte saada. Mul suht savi kumb tuleb, eelistaks Alderweireldit sest noorem ja Prem proven, aga kui Boateng vigastusi väldib, siis ikka world class defender ja hea kogemus kaitseliini näiteks Bailly või Lindelöfi kõrvale.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sarvik Vaata postitustBoateng hetkel kuum teema, aga võib ka nii olla, et Levy'lt ikka Alderweireld kätte saada. Mul suht savi kumb tuleb, eelistaks Alderweireldit sest noorem ja Prem proven, aga kui Boateng vigastusi väldib, siis ikka world class defender ja hea kogemus kaitseliini näiteks Bailly või Lindelöfi kõrvale.
Kommentaar
-
Algselt postitas FTorres Vaata postitustMingid 2015 liitunud jobid hüppavad nagu ikka, ei viitsi poisikestele vastata.
Reedel saate suhhi. Nagu ikka.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas FTorres Vaata postitustMingid 2015 liitunud jobid hüppavad nagu ikka, ei viitsi poisikestele vastata.
Reedel saate suhhi. Nagu ikka.
Millal muidu kogu squad kokku tuleb ? Ma motlen viimased puhkajad lisanduvad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustma ütleks sellepeale, et mou meediageniaalsus töötab jälle. Võtab kogu tiimi pressuri enda peale ja kõik räägivad temast ja transferitest. Mehed saavad rahus kõik trenni teha ja võidetakse prem.
Ma ei tea mis häda nüüd tiimil on, et on vaja kümmet uut meest? Ongi hea kui tuleb ehk ainult 1 veel, mida rohkem tiim on koos mänginud seda parem.Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustMa eelistaks Smelling-Bailly paariThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
Kui väravavahti mitte arvestada, siis ainult Danilo ja Walker. Danilo polnud ka vist kõigem põhivend ja Silva tuleks ka siia lisada.
Segaseks pole vaja minna.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKlassika, kui miskit öelda ei ole, siis saab alati rõhuda millegile, mis ei oma antud teemas mingitki tähtsust. Lihtsam on tunnistada pigem, et sa oled Liverpooli fännide häbiplekk.
Pogba Barcasse.
Kommentaar
-
Algselt postitas FTorres Vaata postitustSa ikka saad aru, et su jutt läheb veel vähem teemasse kui mu oma? Tee Twitter või midagi, kutsikas.
Pogba Barcasse.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar