Algselt postitas magicm
Vaata postitust
Kindlasti pole Mou ainuke süüdlane teie halvas situatsioonis, aga väita, et tal puudub mingigi süü on ka naeruväärne. Tänapäeva jalkafännide suurim probleem ongi see, et oma klubi ja kõike sellega seonduvat nähakse aint läbi roosade prillide, samas kui kõik teised on siis nn "pahad ja süüalused". Mourinho on ka muide tuntud sellise propaganda poolest absull igal pool, kus ta olnud. Suutis ta ju isegi nt Madridi fännid panna uskuma, et üks kõigi aegade parimaid väravavahte ja Reali legend Casillas on väga halb jalgpallur, kuna nende isklikud suhted ei klappinud.
Algselt postitas magicm
Vaata postitust
Proovides vaadata seda kõike unitedi fännide perspektiivist, siis ma isiklikult vallandaks Mourinho juba täna ja maksaks Tottenhamile Pochettino eest nii palju, kui nad soovivad, sest see oleks parim raha mida nad post-SAFi oskaks kulutada. Loomulikult aga kuna ma pole utdi fänn, siis ma loodan et Mou on nii kaua teiega, kui võimalik. Pochettino tooks minu arust 2 hooajaga utdi Euroopa eliiti tagasi. See kõik aga on minu isiklik arvamus ja iga üks ei peagi nõustuma ja võib omada teistsugust arvamust hetkel utdiga toimuvast. Peace out!
Kommentaar