Mis see Mou pardalt üle ääre viskamine on fännide unistus või mingid tähtsamad allikad vihjavad ka sellele?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas StokMõtisklen siin nostalgiliselt, et nii vahva oleks, kui Wenger oleks veel Arsenalis, siis oleks tänane mäng tõsine ellujäämisvõitlus mõlemale gafferile. Ja fännid oleks tõsise dilemma ees, kas loota printsipiaalses kohtumises omade võitu või kaotust. Erinevalt Reintz'ist, mina eelistaksin selle võita ja järgmises mängus bossist lahti saada, aga ma õnneks ei mäleta Roy aegu enam.Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
Algselt postitas Reintz Vaata postitustMa ei tahaks, et tema nahhui saatmine jääks ainult selle taha, et Fellaini 90+3 väravaga Arsenali vastu 3 punkti võeti aka pigem õudne lõpp kui lõputu õudus.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustMe kannatasime Wengeri vanamehe haisu käes mitu aastat, kuni lõputule õudusele lõpuks see lõpp saabus.
Aga tegelt ka, mille taga sack seisab? Liiga suur komp? Pole see summa Manule liiga suur midagi. Pole sobivaid asendajaid? Neid peaks ikka leiduma, kes kätt tahaksid proovida. Hetkel tunduvad kõik Zozest etemad. Ta sõimab ja siunab oma mängijaid juba iga päev. Mehed peaks Edi uksele koputama ja ütlema, et nemad enam kordagi selle klouni eest platsile ei jookse.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustMeenub, kuidas vanamehehaisust juttu tehes sain kohe tänitada
Olin siis sinuga samal meelel, et tuulutada oli vaja ja olen siiani. Väljend oli valitud sellest tulenevalt ka meelega, et tänitajatele meelde tuletada seda.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas StokLoodetavasti ikka võidate ja Mou lepingut pikendatakse.Algselt postitas StokLoodetavasti ikka kaotate ja Mou lepingut pikendatakse.Algselt postitas Katk Vaata postitustFixedVan Der Sar saved it, United again!
Kommentaar
-
Parem õudne Manu, kui lõputu Arsenal.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustParem õudne Manu, kui lõputu Arsenal.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas magicm Vaata postitustÜhest asjast mina aru ei saa. Okei, peatreener ei meeldi, aga loota sellepärast omade kaotust. Ei mahu pähe, mitte kuidagi ei mahu pähe.
Kommentaar
-
Algselt postitas magicm Vaata postitustÜhest asjast mina aru ei saa. Okei, peatreener ei meeldi, aga loota sellepärast omade kaotust. Ei mahu pähe, mitte kuidagi ei mahu pähe.
Mäletate, kuidas eelmisel hooajal oli vaja tal avalikult vinguda, et Pereira läks Valenciasse laenule? No nüüd on tulemus käes: keskväljalt nõuab ta lihtsat ühe-kahe puute söödumängu, aga selle realiseerimiseks viskab platsile 2m koljatid, kelle leib on teisel korrusel ja Pereira ning £52m Fred kopitavad niisama pingil või kodus.
Mingi kuradi jutt, et tal on vaja ehitada teistega võrreldes rohkem jne, on täis pask. Emery, Sarri, Silva jne treenerid suudavad koheselt esimeste mängudega ära näidata, et neil on reaalselt visioon olemas. Unitedi toetajad istuvad kolmandat hooaega käsi põsakil ja mõtlevad, et kas tõesti passi->oota->pikk pall kasti ongi see mängujoonis, mille tarbeks 400+ milli vaja korstnasse visata ja siis halada, et noored on kuked ning Ed ei anna kaitsjate jaoks rahhi.Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar