Algselt postitas GoldenEagle
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
-
Algselt postitas Reintz Vaata postitustUsun, et isegi Ed ja temast kõrgemad tropid teavad, et kui taoline kloun tuua kohe pärast Moud, siis tulevad linnas rahutused ja hiina nuudlitest võib ka suu puhtaks pühkida. Asendada üks negatiivne kaitsev tohman, kes smurfidelt säkki saanud, teise samasugusega? Kaua sa ikka end jalga jõuad tulistada, kui see niigi auklikuks lastud juba.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustVõib-olla oleks teil aeg tuua keegi oma enda keskelt. Täiesti oma, kes on näinud teie valu ja rõõme rohkem kui keegi teine. B satsist, Akadeemiast? Meie puhul on ju head näited olemas, mis on ka ennast tõestanud. Zidane, Solari. Või see ei kuulu isegi arutamise alla?
Kommentaar
-
"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Kommentaar
-
Poisid ja tüdrukud - see on JÕULUD! Nüüd anume kõige vägevamaid, et ei tuleks Conte etteotsa. Tuleks ometigi keegi, kes arendab noori, mängib rünnet - ehk siis on Manchester United'i peatreener. Sisimas ma ei ole isegi Howe'i vastu aga ma kardan, et see egodesats jääks temale natukene liiga suureks hallata praegu (ei?).
Ma ei ole Zidane'i vastu.Van Der Sar saved it, United again!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar