Paistab, et Suur Rom luges mu postitust ja näeb endas potensiaali assist-king'ina. Mulle sobib.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Ants69 Vaata postitustMulle teeks väga head meelt kui Lukaku tõestab, et ma eksin. Võtaksin selle L'i hea meelega, sest ma tahan, et klubi võidaks, mitte minu arvamus.
Ma ei süüdistagi Lukakut selles, et meie mäng on ära vajunud. Ma räägin sellest, kuidas tal puudub selline all-around work rate nagu on näiteks Rashfordil. Lukaku on see mees, kellele tuleb tekitada võimalusi, et ta need ära lööks (kui esimene puude alt ei vea või palli peale ei astu juhuslikult). Rashford on selline, kes suudab teha miskit ei millestki. Väga erinevad mängijad ja minu meelest antud hetkel Lukaku lihtsalt ei sobi selle stiiliga, mida Ole üritab viljeleda.
Elame-näeme.
Kommentaar
-
Hetkel tundub, et võib-olla oleks kõige mõistlikum Ole ikkagi kohe lahti lasta. Muidu võib juhtuda see, et hakkad Unitedi mängu taas nautima või isegi mitte kõige parema mänguga tekib tagasi usk, et küll kuidagi ikka võetakse ära.
Samas tuleb ju tunnistada, et on päris naljakas kui Arsenali võidetakse sama taktikaga mida Tottenhami vastu on demonstreeritud. Kujutan ette et Ole & co kihistasid naerda a la "krt, keegi ei usuks et me sama asja proovime". Phelan kogenuma mehena üritas ilmselt vahele segada, et päris nii lihtsalt asjad ka ei käi, aga Ole veenis, et kui paneb Lukaku Rashfordi asemele siis raudselt Arsenal ei usu, et sama nalja tehakse.
Aga kokkuvõttes tore mäng + krt, Lacazette'le tuleb propsi anda hoolimata sellest, et Arsenali mees. Krt see vend tahtis ja töötas. Ji-sung Park kiidaks.
Kommentaar
-
Emiratesil alati tore Arsenali võita - eriti raskeks seda nüüd ei tehtud ka. Hea meel, et Alexis lõi värava; Pogba on jätkuvalt loom; Lukaku assisteeris ja võitis ka ühe õhuvõitluse; H-e-r-r-e-r-a; Romero on väga hea (varu)väravavaht (üks kehv lahtilöök, muud ei mäleta, et vusserdanud oleks)
Elame veel!
8/8 O L E
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustPalusin Lukakut äärel, sain. OLE AITÄH, ET SA OLEMAS OLED.Van Der Sar saved it, United again!
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustFA kopsikus Chelsea Stamfordil.
PSG Home UCL
Cheslea Away FA cup
Liverpool Home PL
Aga eks sedasi selgubki tõde ja hajutab kahtlusi. Meeldiks väga peale kodust Liverpooli mängu öelda positiivselt - "it's only Liverpool".Van Der Sar saved it, United again!
Kommentaar
-
Algselt postitas Ants69 Vaata postitustOle saab ikka korralikud väljakutsed oma katseajal. Katseajal, kuna klubil on Molde'ga kokkulepe ka summas, mis makstaks siis kui Ole't tahetakse permanentseks peatreeneriks. Ja see oli oluliselt väiksem kui Poch'i väljaostmine (ühekohaline äkki vist isegi).
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustJättes kuulsa nime ja muud jutud välja, siis see on muidugi huvitav, et kuskilt Norra liigast peatreeneri toomiseks tuleb välja käia kokku üheksa miljonit kohalikku raha (10.4m eurot).
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustGuuglit ei saa usaldada?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar