Chelsea pandi nii sügavale kotti, et nad oleks võinud veel 90 minutit proovida, aga poleks ikka ohtlikuks saanud
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustAmazing. Ma olin 2 kuud foorumist eemal ja vastutasuks lasti Moul minna ja asemele võeti Ole. Peaks vist transfer windowni pausi võtma mingi kihlveoga..
Kommentaar
-
Algselt postitas Sarvik Vaata postitustKui United PSG vastu edasi pääseb, oled suveni foorumist vaba ja ostan Herrera särgi sulle
Huvitavat statistikat ka, oleme harjunud eelnevatel aastatel masendavaid rekordeid purustama, nüüd midagi huvitavamat;
Ole conquering London : The last time United won away at Arsenal, Chelsea and Tottenham in a single season was back in 1984-85.Amorim <3
Kommentaar
-
Ajalooliselt väga keerulisest kohast väga hea esitus.
Kõik tegid hea mängu, sh Lukaku ja Alexis.
Võõrsil fännid on endiselt väga tase.
Nädalavahetusel Liverpooli vastu on vast formatsiooni mõttes midagi sarnast oodata.
Ole nähtavasti saab töö ka , aga pigem alles suvel."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Ühe ägeda "pundit'i" sõnade kohaselt on Ole teinud seda, mida igaüks oleks võinud teha, kes oleks peale Jose'd tulnud
Üldiselt olen ka mina Ole puhul müüdud AGA kui nüüd kodus skausserite vastu peaks ka tulema tulemus (lepin isegi viigiga) siis ei ole olemas maailmas piisavalt suurt jõudu, mis suudaks muuta mu arvamust, et Ole peab saama uueks peatreeneriks.
Ma ei suuda uskuda, et veidi rohkem kui kuu aega tagasi me olime müümas Pogba't, Martial'i ja Herreral oli tükk tegu, et platsile saada.Van Der Sar saved it, United again!
Kommentaar
-
See töö, mis Herrera ja Rashford ära tegid...püha müristus. Lisaks veel Pogba, Mata, Smalling, Shaw jne jne. Kahju ainult, et Lukaku ühtegi duelli võita ei suuda.
Võõrsil hundid on hea, sest United saab jälle omade lärmi siis nautida.Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustAmazing. Ma olin 2 kuud foorumist eemal ja vastutasuks lasti Moul minna ja asemele võeti Ole. Peaks vist transfer windowni pausi võtma mingi kihlveoga..Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Millal ja kas nimetatakse OG ametlikult uueks peatreeneriks?
Linnupoja ja teised- teie ennustused Norra liiga alustab Märtsi kuus ilma OG-ta Moldes. Ehk mina arvan küll, et läbirääkimised Moldega juba käivad ja lõppevad enne Norra liiga algust. Märtsi kuus on ka koondise paus liigades, mis sobiks ka rahus välja ütlemiseks, et OG on uus PEATREENER Manchester Unitedes!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustega jah, old traffordi muru alla saab üksjagu paljude ebameeldivate kodanike jäänused peita.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar