Algselt postitas -mirko-
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Paul Ince võib minna ja iseennast endale sisse istuda, las istub veel Mou ka endale sisse.
Sellise koosseisuga nii targalt mängida ja taoline õlide sats välja lülitada...oeh. Ole, McTominay ja Lukaku lõpetasid eile kiituskirjadega.Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustet kui penaltiga oleks läinud 15 minutit, siis oleks otsa veel 15 min?Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas keitsik Vaata postitustSee kohe kindlasti polnud penalti vääriline käegamäng.
Kommentaar
-
Algselt postitas keitsik Vaata postitustUefa enda VARiga tahab lihtsalt näidata et naftarahad peavad jõudma ka nendeni.
See kohe kindlasti polnud penalti vääriline käegamäng.
Olin ka ise algul skeptiline penalti osas, et kas see üldse antakse sellest olukorrast. Mitu korda olukorrast kordust nähes on siiski aru saada, miks penalti on põhjendatud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa pean ka seekord bandwagonile hüppama, kuna kanalisatsioonist inimesi alla laskev riik ei tohiks kuhugi jõuda. Ja kui vaadata pinki, siis eriti kummastav edu. Super.
Sa vist ajad midagi segamini praegu, või ma ei saa ise aru.
Kanalisatsioonist lasid alla ju saudid, mitte katari omad?
Kommentaar
-
Usku-fucking-matu. Kõik väravad tulid meite omadele tühja koha pealt. Esimese puhul Lukaku otsustas natukene rohkem endast anda ja peale suruda. Küll leierdatud teema, aga Mou ajal poleks sellist entusiasmi küll oodanud. Ja see tunne mängu lõpus, et nüüd võib veel tulla oli midagi, mida ei mäletanud ammu. Ja see VARi olukord. Isegi selle vaatamise otsuseni jõudmine võttis aega. Emotsioonid olid võimsad.
Milline muutus on meeskonnas ikka olnud. Kui loositi, arvasid kõik, et sealt pole midagi loota.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustOT:
Sa vist ajad midagi segamini praegu, või ma ei saa ise aru.
Kanalisatsioonist lasid alla ju saudid, mitte katari omad?
Kommentaar
-
Mina küll Olele lepingut kohe ei annaks -
1) Null tõenäosust, et ta kuhugi mujale läheb hooaja lõpus, nii et kiiret pole
2) las mängijad pingutavad hooaja lõpuni selle nimel, et ta lepingu saaks. Mängijad ju ka tahavad, et Ole bossiks saaks - tasuta lisamotivatsioon neile. Konstruktiivne pinge.
3) kui juhtub uskumatu ja hooaja viimased 10 mängu lähevad asjad viltu, siis on klubil ikkagi valik
Hämmastav mäng PSG-ga igaljuhul. Kihlveokontorite kasum pidi meeletu olema eile - vaatasin koefitsente eile, PSG edasipääs oli 1.01 coef, usun, et paljud panid selle enda kombodele juurde, alati on see kiusatud coeffi veel imevähe tõsta.
Kommentaar
-
Algselt postitas RD Vaata postitustvaatasin koefitsente eile, PSG edasipääs oli 1.01 coef.
Kommentaar
-
Kuna mul asukoht hetkel selline, et männu mängis 03 öösel siis kahjuks seda eepikat ei näinud.
Küll aga vist võib mängu nägematagi öelda, et Lukaku on vaigistamas vaikselt temas kahtlejaid. Olen ka üks nendest aga mulle sobib kui mul sedasi suu kinni pannakse.
Ja kui sümboolne on see, et Rashford (oma klubi kasvandik) lööb sisse vaata et oluliseima post-fergie värava. Okei, võibolla mitte oluliseim aga kindlasti emotsionaalse payload'i koha pealt üks vägevamaid.
Selle emotsiooni pealt võiks Londonist nüüd küll tulemust loota ja ehk isegi oodata.Van Der Sar saved it, United again!
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustPäriselt? Enne mängu?
see muidugi ei tähenda, et "PSG to drop out in 1/8 final" oleks coeff 100 olnud, ei mäleta palju see oli, aga märgatavalt vähem. Nad on nende kõrgete coeffidega ettevaatlikud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar