Algselt postitas Linnupoja
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustSee lause lihtsalt näitab, kui vähe sa päriselt jalgpallist aru saad.
Blind oli vist eile MVP ajaxi eest
Siuke mulje nagu oleksin võrrelnud van Dijkiga neid hetkel.
Võin julgelt öelda, et Smalling on see hooaeg Lovrenist üle olnud, kas see on tingitud Lovreni kehvast vormist või vigastustest jääb igaühe enda otsustada. Aga see, et sinu arvamus on parem kui minu oma, sest muidu sa ei tea jalgpallist midagi on ikka väga mage.
Mitte seda hetkelist teemat puudutades, siis see, et minua arvamus ei ühine alati suurema enamusega ei tähenda, et ma oleksin halvem või parem kellestki/millestki.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustVõi äkki on vastupidi?
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustSee lause lihtsalt näitab, kui vähe sa päriselt jalgpallist aru saad.
Kommentaar
-
Tea, kas ma ainuke, kes arvab, et see käed seljataga kaitsmine on debiilne? Messi esimese värava puhul Smalling näiteks: elusees ei jõua nii pallile ette ju. Ma saaks aru, kui Sterling nii kaitses seisaks, sest tal laperdavad need jäsemed nagu vigasel tuuleveskil, aga no nahhui?!Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
Algselt postitas Reintz Vaata postitustTea, kas ma ainuke, kes arvab, et see käed seljataga kaitsmine on debiilne? Messi esimese värava puhul Smalling näiteks: elusees ei jõua nii pallile ette ju. Ma saaks aru, kui Sterling nii kaitses seisaks, sest tal laperdavad need jäsemed nagu vigasel tuuleveskil, aga no nahhui?!
Väga õigel hetkel ilmselt hea, aga muidu lihtsalt annad vastasele suure eelise kuna enda tasakaaluga probleeme järskudeks suuna muutusteks..Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustOle asemel laseks neljas viimases Chongidel ja Greenwoodidel mängida. Need ehk vähemalt tahavad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Drake Vaata postitustKuidas need Smalling ja Jones sulle ette nüüd jäid? Sa üks neist kes esimest korda näeb keskkaitsjat palli auti löömas?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar