Okei Pogba, mu kannatus hakkab katkema..
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustSee James vaevalt midagi päästab, koguaeg staare jugab peale aga kasu ei miskit."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
See oleks muidugi lege, kui Pogba (vb ka Lukaku) lahkuks ja meie ainsaks ostuks jääks Championshipist toodud James.
Ilmselt päris nii hullusti ei lähe, aga praegused kõlakad ja kogemus eelmistest suvedest ei süsti kohe üldse mingisugustki lootust, et selle üleminekuaknaga saaks pooledki probleemid lahendatud... Pogba asendamiseks tuleks juba vähemalt kaks ~50-millist meest keskväljale osta.
Kommentaar
-
Aega veel on aga varased märgid näitavad, et läheb ikkagi nii nagu kartsin. Mingit rebuild'i ei toimu, dead wood säilib, lepitakse keskpärasusega. Juhatust jalgpall väga ei huvita - tähtis on sponsorlus. Suurim ja "me-võime-teha-mida-iganes"-klubi ollakse ainult paberil.Van Der Sar saved it, United again!
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustMata olla lähedal 3 aastasele lepingupikendusele...
Mata on hea inimene, ta võib igaveseks jääda.Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ants69 Vaata postitustAega veel on aga varased märgid näitavad, et läheb ikkagi nii nagu kartsin. Mingit rebuild'i ei toimu, dead wood säilib, lepitakse keskpärasusega. Juhatust jalgpall väga ei huvita - tähtis on sponsorlus. Suurim ja "me-võime-teha-mida-iganes"-klubi ollakse ainult paberil.
Jutud ju liiguvad mängijate kohta keda proovitakse, lihtsalt soovitakse ulme summasid nende eest, tuleb õige valik teha.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas FTorres Vaata postitustPogba käitub õigesti, see on ikka korralik naljanumber, milliseid uusi mehi ManU kokku ostab. Muidugi on raske saada ka tõelisi tippe, kui ManU on atraktiivsuselt Evertoniga samal pulgal, aga cmon...
Kommentaar
-
Algselt postitas Goakjie Vaata postitustMiks ManU Pogbat ei soovi maha müüa ja tahab temale 600k p/w uut lepingut pakkuda kui ta väga järjepidevalt häid esitusi ei tee?
Saaks ju head 150M millega meeskonda tugevdada
2. Kui uus leping teha, mul jumala savi sellest rahast, andku palju tahavad, aga siis võiks lepingu pikkus 3 pealt 6 peale kasvada.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Goakjie Vaata postitustMiks ManU Pogbat ei soovi maha müüa ja tahab temale 600k p/w uut lepingut pakkuda kui ta väga järjepidevalt häid esitusi ei tee?
Saaks ju head 150M millega meeskonda tugevdada
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust1. Mina arvan, et ta väärtus on suurem kui 150mil. 200 minimaalselt, sest 3 aastat on ta meie.
2. Kui uus leping teha, mul jumala savi sellest rahast, andku palju tahavad, aga siis võiks lepingu pikkus 3 pealt 6 peale kasvada.Algselt postitas JuriM Vaata postitustEee meil pole raha vaja? Meil on vaja just tema suguseid mängijaid.
Ja siis teised räuskavad, miks "midagi ei muutu".
Sorry, aga mees, kes ühel päeval viitsib ja teisel päeval ei viitsi mängida on väärt kaks koormat kaamli s*tta mitte 200 milkut. Ma päris ausalt ei usu, et tema ümber tiimi ehitada on tark käik.
Keegi ei kahtle, et tegemist on ülimalt andeka mängijaga. Aga äärmiselt ebastabiilne.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar