Algselt postitas Nasfal
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustoi blin
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustTahetud mängija, jalutaks iga meeskonna alg11, 200 milli kui ei küsi oled debiilik (ed woodward)
Suhtumise poolest - ilmselt paljud tipptreenerid ei torgiks teda ka 2m kaikaga. Osad muidugi näeksid teda kindlasti hea meelega oma tiimis.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustJällegi - oskuste poolest ilmselt tõesti.
Suhtumise poolest - ilmselt paljud tipptreenerid ei torgiks teda ka 2m kaikaga. Osad muidugi näeksid teda kindlasti hea meelega oma tiimis.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Pogba on hetkel pika puuga kõige ülehinnatum pallur maailmas. Pika puuga. Ei lajata puusalt, sest eks ma ole teda ikka oma paarkümmend korda näinud telekakastis. Jah, tüübil on häid päevi kus teeb lahedaid tegusid, aga kui on järjekordne kehv päev, siis on ManU ikka sisuliselt 10 mehega platsil.
Kommentaar
-
Algselt postitas MNa Vaata postitustPogba on hetkel pika puuga kõige ülehinnatum pallur maailmas. Pika puuga. Ei lajata puusalt, sest eks ma ole teda ikka oma paarkümmend korda näinud telekakastis. Jah, tüübil on häid päevi kus teeb lahedaid tegusid, aga kui on järjekordne kehv päev, siis on ManU ikka sisuliselt 10 mehega platsil.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustPogba eest üle 50 milli maksaksid ainult idioodid (loe: PSG).Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustiroonia või oled päriselt nii rumal?
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustMingil määral irooniat, mingil määral olen tõesti nii “rumal”. Võite rohkem raha ka saada, aga kindlasti vähem kui ise ta eest maksite.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustPogba on vend kelle enda ego ja imagpromo on umbes 2x seda mõõtu vs mida ta reaalselt platsil teeb. Tegu on kindlasti tohutult andeka mängijana, aga ta ei ole see mees kes nädalast nädalasse veaks meeskonda käima (vt. ka Özili-sündroom).SAF- “I am not kidding. This isn’t just a job to me. It’s a mission. I am deadly serious about it – some people would reckon too serious…we will get there. Believe me. And when it happens life will change for Liverpool and everybody else – dramatically.”
Kommentaar
-
Kuigi ma tahaks, et Real ostaks Pogba ära, siiski mul on küsimus mida on tõestanud Pogba, et tema eest 200M peaks maksma?
Tegi tõesti hea hooaja enda kohta, aga kõik ei ole ainult statistikas kinni ja kui üks mäng teed täiesti uskumatu performance ja siis järgmine mäng täielikult underperformid siis ju ei saa öelda, et sa midagi tõestanud oled. Ja ka eelmisel suvel MM-IL ta säras nendes mängudes kus oli Prantsusmaa peajagu üle vastastest.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar