Algselt postitas LaRaBla
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Veider arutelu. Tõsimeeli arvan, et Pogba on alahinnatud, mitte ülehinnatud. 150 milli väärt, vähemalt. Juba praegu on tegu TOP 3 keskväljamängijaga maailmas ning potentsiaal on olla parim. Esitused ja statistika klubi, koondise ning Juventuse eest lubavad seda üsna kõhklematult väita.
Oste tehaksegi potentsiaali pealt. End ühe hooaja väljaspool TOP 5 liigasid tõestanud noori seostatakse järjepanu ~saja milliga.
Ütleks, et Pogba ja 150M on selle kõrval safe bet.
Fännidelt saab pidevalt puid alla. Alati on kaotustes süüdi tema. Kas tegu on ideaalse spordimehega? Kaugel sellest. Kuigi mulle näib, et just see teebki temast alahinnatud, mitte ülehinnatud mängija.
Samas ei imesta, et minema ihkab, kui klubi õhkkond nii mürgine on ning perspektiiv on olematu. Andku minna. Ilmselgelt mõjub praegune olukord temagi kvaliteedile ja suhtumisele (ning kvaliteet ja suhtumine omakorda klubi õhkkonda).
Jah, ka mulle ei meeldi segaduses kassi kombel ukse peal passimine. Kui intekates kuulutada, et tahad minema, siis mine. Samas, Mino Raiola klientidelt ongi selliseid idiootseid manipulatsioone alati oodata.
Hoolimata ka minu isiklikust umbusust mehe iseloomu ja suhtumisse, olen ma suhteliselt kindel, et tegemist on väga ihaldusväärse talendiga pea kõikide maailmaklassi klubide silmis. Hoolimata, mis keskmine soccerneti kasutaja arvab.
Kommentaar
-
Turunduspotentsiaali osas on Pogba üks juhtivaid mängijaid maailmas, mis paneb võimalikule üleminekusummale hea hunniku raha veel otsa - ManU teab seda ning küsib sellevõrra rohkem ning Real/Juve vm potentsiaalne ostja teab samuti ning on valmis seetõttu rohkem maksma, eeldades, et arvestatav osa sellest summast saadaks puhtalt mänguväliste tegevuste pealt juba tagasi. Selles suhtes siin teemas varem välja käidud 150m tänases absurdses turuolukorras tundub üsna realistlik summa, mida küsida.
Samas on see turunduspotentsiaal ka ilmselt peamine põhjus, miks ManU teda müüa ei taha - on ju turunduse pool ainus, mis Woodwardile ja Glazeritele korda läheb ning selles vallas nö marquee-player-i ära müümine oleks nende jaoks mingil määral püsivama allakäigu (ja sellega iseenda läbikukkumise) tunnistamine.
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustEks ta ole. Kui Pogba müüakse maha siis polegi ühtegi n.ö A listerit. De Gea särke ei osteta ju niipali
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustAga siis võiks Manu teha mõne suurostu ja tuua mõne meeskonnale pühenduva ja tugevate isikuomadustega A-klassi staari meeskonda selle raha eest, kelle särke ostetakse nagu näiteks Neymar.Van Der Sar saved it, United again!
Kommentaar
-
Kuna asi on ka BBC-s kajastust leidnud, siis tundub lukus olevat.
£45 milli kohe, £5 milli boonustena, £80,000 nädalas palka ja Wan-Bissaka on meie. Kogu selle haukumise juures tundub, et Ed suutis ikkagi enam-vähem tingimused kätte saada. Loodetavasti järgmisega ei lähe aint nii kaua.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustRündajat ka vaja ju, kui Lukaku minema läheb. Rashford läheb pigem sama teed nagu Lingard. Instagrami ja snapchati mongol.
Ben Yedderi jutud on.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustRündajat ka vaja ju, kui Lukaku minema läheb. Rashford läheb pigem sama teed nagu Lingard. Instagrami ja snapchati mongol.
Ben Yedderi jutud on.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustkrt kui masendav ikka saab olla, et sellist juttu ajada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustLinnukas, mis sul viga viimase ajal? Koguaeg on kellegi arvamus su jaoks debiilne/idiootne/harimatu/masendav ja jutud. Ära ütle ometigi, et sina oledki see kõige targem ja tead kuidas pall peaks veerema?
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustPorgandilõhe ei tulnud välja vistsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Väga hea ost. Mehest oli eelmisel hooajal sisuliselt võimatu mööda mängida. Super kooslus ründe- ja kaitseomadustest. Erakordse hooaja tegi, mida kinnitab ka erinev statistika:
Hind tundub asjatundmatule võibolla krõbe, aga tänasel turul ja meie kui teadatuntud lüpsilooma kohta isegi hästi saadud.
Et aga aken oleks kordaläinud, on veel vaja vähemalt kolm (RW, CM/CDM, CB) samas mastaabis ostu, olenevalt minejatest võibolla isegi rohkem. Loodan, et lisaks fännidele on sama siht ka juhtkonnal.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar