marat, miks sa vägivaldne oled?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas ian. Vaata postitustmarat, miks sa vägivaldne oled?AILTON
Kommentaar
-
Fänniklubi ideest
Marati üleskutsest võiksite siiski kinni haarata ja mitte hakata lahmima niisama siin. See klubi loomise idee on täiesti tõde. Nimeta muidugi ei ole kindlasti kõige vingem koht aga paganama hea koha peal, kui elad kesklinnas (äkki on paremaid pakkumisi, tulge aga nendega lagedale). Mida rohkem Unitedi fänne koos kaasa elamas käib, seda vahvam ja mina küll eelistan ikka seltskonnaga kuskil mängu vaadata, mitte üksi või mõne sõbraga kodus Hetkel on meil tegemises Estonia Reds lipp, mille, kui lubatakse, paneme Nimetasse seinale ja kodustame vaikselt selle koha ära Järgmine samm olekski asi mingil ajal ametlikuks ajada ja Eesti oma Manchester Unitedi fänniklubi registreerida. Ah jaa, muidu Marat ka täitsa ok kuju ainult Ronaldo vastu on millegi pärast äärmiselt kuri (peamiselt sukeldumine süüdi aga vahel ei saa minagi aru, kust pagan ta nii suure pahaeele selle venna vastu võtab ja kipub unustama, et ta meil üks tähtsamaid tugitalasid aga see selleks )
Kommentaar
-
Ma olen muidu selle fänniklubi ideega igati päri. Praegu teen aga sellise märkuse, et kui 'ametliku' fännklubi jaoks on vaja 100 One Unitedi liiget, ehk siis minu teada 100x30 naela ehk umbes 66 000 krooni jagu annetust klubile selleks, et antaks luba ametlik fännklubi teha.
Kes asja uurinud on, võiks loetleda ka boonused (ja kohustused), mis fännklubi selle eest saab, peale eestlase jaoks suhteliselt abstraktse võimaluse hooajapilet osta.Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
Lineups uefa.com andmeil:
Roma: Doni, Cicinho, Ferrari, Mexes, Barusso, Antunes, Pizarro, Esposito, Taddei, Mancini, Totti
manU: Kuszczak, Simpson, Pique, Evans,O´Shea, Eagles, Fletcher, Carrick, Nani, Saha, Rooney.
ManU kohta ei oska täpselt öelda, aga Roma eest siis algrivistuses viis meest kes tavaliselt põhis ei mängi. Staaridest pigil DeRossi, Vucinic, Giuly, Panucci ja Juan näiteks. Vigastustega väljas Cassetti, Aquilani ja Perrotta. Tonetto kohta peast ei tea...
Glory-Glory!
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustManU kohta ei oska täpselt öelda, aga Roma eest siis algrivistuses viis meest kes tavaliselt põhis ei mängi.
Pingil on 0,5 staari Browni näol.
Ja loomulikult suutsid mõned juba nuge välgutada
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustSest õnn on meie poolel.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar