Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKui sa sellest juba aru pole saanud, siis sinu arvamus ei tähenda minu jaoks absoluutselt mitte midagi. Mine kakle kellegi teisega.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAsi polegi ju kaklemises. Lihtsalt mind huvitaks, et kuidas üleüldse kedagi flopiks nimetada saab, kui Carroll seda polnud. Selgitamise asemel tulevad mingid "ela selle teadmisega edasi" või "sinu arvamus ei huvita mind üldse".
https://bleacherreport.com/articles/...-league#slide4the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustSa sõimad mind Trumpiks ja siis ootad mingeid selgitusi? Loe originaalpostitus läbi, seal on öeldud, miks ma teda flopiks ei pea.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustkui mängija lööb tähtsusetus poolfinaalis ühe värava, siis ta ei ole flopp?Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustSa sõimad mind Trumpiks ja siis ootad mingeid selgitusi? Loe originaalpostitus läbi, seal on öeldud, miks ma teda flopiks ei pea.
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustVale meeskonna teema. Hankige tuba.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAga siiski 35 miljonit ühe karikavõidu eest. Neil Mellori karjäär on siis ka igati priima?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustNeil Mellor on legend. Mis see ülejäänud karjäär siia puutub kui ta korra tegi seda mida tegi. Sama lugu Carrolliga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustPäris julm. De Gea sai Rootsi vastu viga. Ole Gunnari meelt väga mõrudamaks teha vist ei annaks.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustmankul on väga hea väravavaht pingil olemas."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar