Krdi Rio ulub BT stuudios. Smalling Unitedi parim kaitsja ???
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Drake Vaata postitustKrdi Rio ulub BT stuudios. Smalling Unitedi parim kaitsja ???
mäng oli paras watford 2.0"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Ed ja kupatus välja, kindlasti. Kuid kui see juhtub siis ma näeks väga hea meelega kohe ka seal boksis istuva Kuldse Trio (Ole, Carrick, Phelan) lahkumist. McKenna olevat teinud häid asju noortega niiet temal ehk oleks koht olemas. Aga eelnevad kolm võiks küll kolida mujale. See, et Rashford ja Pogba on vigastatud, ei ole piisav põhjus kodus Burnley'le 2:0 kaotamiseks. Mina usun, et see meeskond parema juhtimise all siiski suudaks ära punnitada võidu kodus Burnley vastu. Võibolla ei purustaks neid 5:0 aga 2:1 võit võiks küll olla reaalne.
Long shot-freestyle-RIP FC.Van Der Sar saved it, United again!
Kommentaar
-
Praegu on see hetk kus igas teises meeskonnas sackitakse peatreener. Ma siiralt loodan, et meie seda ei tee. Fännid võiksid ülestõusu korraldada Glazerite ja Woodwardi vastu või kuidas neid mõjutada saaks, et nad nahhui tõmbaksid. Nädal aega on transfer window avatud veel? See, et siiamaani on lihtsalt kotte sügatud, näitab seda mis seisus me ülejäänud hooaja oleme.
Tõesti tuleb propsi Mourinhole anda, et ta võiduprotsent selline oli ning mingeid tiitleid võitis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustPraegu on see hetk kus igas teises meeskonnas sackitakse peatreener. Ma siiralt loodan, et meie seda ei tee. Fännid võiksid ülestõusu korraldada Glazerite ja Woodwardi vastu või kuidas neid mõjutada saaks, et nad nahhui tõmbaksid. Nädal aega on transfer window avatud veel? See, et siiamaani on lihtsalt kotte sügatud, näitab seda mis seisus me ülejäänud hooaja oleme.
Tõesti tuleb propsi Mourinhole anda, et ta võiduprotsent selline oli ning mingeid tiitleid võitis.Van Der Sar saved it, United again!
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustWebb tuleb pensilt tagasi kutsuda, küll siis tulemused ka tulevad.Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Algselt postitas Reintz Vaata postitustSee hetk, kui pall tsenderdati kõrgele kasti, kus ootasid ees Mata ja James. Mata ja James.
No vot...ja ei oskagi muud kosta, et kuidas tra see sats viiendal kohal saab olla?!
Kommentaar
-
Neil kastis veel lühemad mängijad :dohsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar