Ma ei saa midagi aru. Kas Saha ja Krissu lõid nagu ühel ajal koos w?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustIse ka mõistad ve?
Kommentaar
-
United kick off, playing from right to left from this vantage point. Ask a man on the other side of the ground, however, and you may receive an entirely different response.
Eurospordi kommentaatoril oli ilmselgelt raske päev eile. Milline äratundmisrõõm!Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
Krt, vaja ikka teravaks ajada. Ise ilutegijaid sai natuke liiga palju korraga platsi peale kokku. Tevez tassiti ka pärast süles minema, loodetavasti oli tegu mingi kaotatud uusaastakihlveo, mitte tõsise vigastusega, sest Saha on jätkuvalt sitt. Ja ei tule siin oma Dongi-nalju tegema jälle...armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustTevez tassiti ka pärast süles minema, loodetavasti oli tegu mingi kaotatud uusaastakihlveo, mitte tõsise vigastusega
olukord on ilmselt sitt, aga see on meie tuleviku janiiedasi.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas ekul Vaata postitustmanchester united-birmingham 1-0
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitust
mind siiski huvitab, kus ta seda mängu ajal hoidis. perv, nagu ma olen.
Kommentaar
-
Algselt postitas magnisco Vaata postitustMillest Tevezel see arm kaelal on?
20 LEGEND
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar