Mc iluvärav lõpus oli väga vinge, aga see Fernandesi sööt oli midagi sellist mida sada miljonit eurot vigastust ei suudaks kunagi anda.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMc iluvärav lõpus oli väga vinge, aga see Fernandesi sööt oli midagi sellist mida sada miljonit eurot vigastust ei suudaks kunagi anda.
Kommentaar
-
McSauce värava tähistust vaadates tundub, et meeskonnas on uus paar tekkimas - Bruno & Martial. Mulle sobib.
Supertulemus. Ma ei ole Ole fänn kaugeltki mitte aga ma ei saa eirata, tulemused vs Pep on tal kaunid. Üldiselt on mul alati meel veidi rahulikum kui me saame esimese värava, sest see toimib Ole "taktika" kasuks. Ja töötas täna ka.
Ning kodus võita City vastu on alati vahva.
Roll on!Van Der Sar saved it, United again!
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustBruno jaoks võiks juba ausammast planeerida
Kommentaar
-
Algselt postitas Ants69 Vaata postitustMa ei ole Ole fänn kaugeltki mitte aga ma ei saa eirata, tulemused vs Pep on tal kaunid. Üldiselt on mul alati meel veidi rahulikum kui me saame esimese värava, sest see toimib Ole "taktika" kasuks. Ja töötas täna ka.
Mängust - City võis küll palli rohkem vallata, aga taktikaliselt kavaldasime algusest peale üle, k.a. esimesed 15-20 minutit, sest seda oli oodata. Võimalused olid meil ka paremat ehk igati teenitud võit.
Top4 lahing aga alles nüüd algab. Kõigepealt Spurs ja siis mitte Euroopas mängimise vilju maitsev Sheffield United.
Kommentaar
-
Algselt postitas magicm Vaata postitustSir Alex Fergusoni viimased sõnad - "Stand behind the new manager"
see oli küll pigem Moyes, kelle kohta ta seda ütles
ja võiks käia ka LvG või Mou kohta, eksoleGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustAnnab elada küll
Bruno jaoks võiks juba ausammast planeerida
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas magicm Vaata postitustMa isegi ei tiri sind kontektist välja, aga sa Ants69 oled ikka täitsa troll. Mis olid Sir Alex Fergusoni viimased sõnad - "Stand behind the new manager". Võib olla aasta ja kolm kuud ei ole enam kõige uuem peatreener, aga head asjad võtavad aastaid ja siht on 100% õige. Sa mine toeta Chelseat, Reali või Watfordi või kes iganes iga poole aasta tagant peatreenerit vahetab. Just praegu otsustasin, et see on ka viimane kord, kui su provokatsioonile, mis muud see on, allun.
Mängust - City võis küll palli rohkem vallata, aga taktikaliselt kavaldasime algusest peale üle, k.a. esimesed 15-20 minutit, sest seda oli oodata. Võimalused olid meil ka paremat ehk igati teenitud võit.
Top4 lahing aga alles nüüd algab. Kõigepealt Spurs ja siis mitte Euroopas mängimise vilju maitsev Sheffield United.
Moyes'i puhul ma olin esimesest päevast kindel, et seal on jamaga hakkama saadud. Hiljem ka Rio antud intervjuud kinnitasid seda. LVG meeldis mulle suhtumise ja oleku poolest. See, kuidas ta peale esimest karikat peale SAF'i, klubist väljutati, tegi mind kurvaks. Jose suhtes ma lootsin, et asjad võtavad suuna paremuse poole kuigi ka siin oli kahtlus kripeldamas. Lõpuks läkski nii nagu ikka.
Üldiselt ma ei viitsi võidelda oma arvamuse eest ning kindlasti ei viitsi ma kedagi provotseerida. Sina arvad nii, mina naa. Kumbki meist teineteist ümber ei hakka veenma. Aeg näitab, kellel on õigus (kui "õiguse" leidmine peaks oluline olema). Tähtsaim sellest on see, et klubi võidaks.Van Der Sar saved it, United again!
Kommentaar
-
Algselt postitas Metslane89 Vaata postitustKus see Pogba nimeline vend on? Kuskil viiendas liigas laenul, et mängu saada?
100mil läinud hästi vähemalt kasutusele.Van Der Sar saved it, United again!
Kommentaar
-
Algselt postitas žurnalist Vaata postitust
Jäin peole pisut hiljaks, aga selle hooaja üks parimaid esitusi igal rindel. Häid sooritusi võiks jäädagi muidugi esile tooma, aga Wan-Bissakalt täiesti pöörane mäng.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar