Algselt postitas JuriM
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
No LASK sai korraliku lasuga maha võetud. Mason 7 mänguga 5 võrku sahistanud EL-is see hooaeg siis, vägev. Premmi selle nv voor võiks ka toimuda veel, hea run meil käsil hetkel ja spurs väga haavatav.SAF- “I am not kidding. This isn’t just a job to me. It’s a mission. I am deadly serious about it – some people would reckon too serious…we will get there. Believe me. And when it happens life will change for Liverpool and everybody else – dramatically.”
Kommentaar
-
Kas nad ei leia, et valemis on mingi tüpo, kui üks sats on SPI-le vaatamata järgmisest 40+ protsenti... efektiivsem, tulemuslikum?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKas nad ei leia, et valemis on mingi tüpo, kui üks sats on SPI-le vaatamata järgmisest 40+ protsenti... efektiivsem, tulemuslikum?Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMis tabelit?
lihtsalt statistikat siis, (cityl 1 mäng vähem)
pool city
löödud: 66 68
lastud: 21 31
ilmselt tabel tahab öelda, et city on väga palju mänge kaotanud mis tegelikult oleks pidanud võidud olema ning liverpoolil, siis mõned võidud mis oleks võinud ehk viigid olla.Amorim <3
Kommentaar
-
Ja minu küsimus oli?
E: pigem näitab see graafik, et nad võiksid enda algoritmis muutujaid sügavamalt uurima, sest nuh... 40%.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustJa minu küsimus oli?
Liverpool võitis palju mänge läbi ussimunni 1:0 sai kirja 3 punkti.
City kaotas palju mänge kus lõi väga palju võimalusi, aga ei suutnud tühja väravasse palli lükata ja kaotasid teoreetilised 3 punkti.
SPI järgi on tiimid võrdsed, aga õnne pärast on punkti vahe väga suur.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust40% pole õnn.
Mina ostsin bingo loto, võitsin nurkade mängu - sain 70 eurot.
Sõber ostis bingo loto, võitis diagonaalid - sai 100 euri.
Sõber on must u 40% parem - järeldame, et õnn see pole, sest 40% parem olla ei saa puhtalt õnnega.Amorim <3
Kommentaar
-
Kaks inimest, üks mäng, (suures pildis) null füüsilist ja vaimset panust vs minimaalselt 30 inimest, 28 mängu, 5040 minutit füüsilist ja vaimset pingutust platsil, igas sekundis erinevad situatsioonid-olukorrad platsil (see teeb üle 300k erineva olukorra) + kõigele selle eelnev töö... pole ju võrreldavad?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar