United & penalties - name a more iconic duo
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Tassike Vaata postitustNjah, Manu oleks pidanud ühe punktigagi õnnelik olema aga sai tervelt kolm. Maupay käsi oli selge aga tegelikult oleks pidanud mänguaeg juba varem lõppenud olema. Lisa viieka ajal mingeid pause polnud ja Brightoni värav tuli mingi 40 sekki enne lõppu.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Tassike Vaata postitustNjah, Manu oleks pidanud ühe punktigagi õnnelik olema aga sai tervelt kolm. Maupay käsi oli selge aga tegelikult oleks pidanud mänguaeg juba varem lõppenud olema. Lisa viieka ajal mingeid pause polnud ja Brightoni värav tuli mingi 40 sekki enne lõppu.
Comedy gold.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tassike Vaata postitustMarchi värav 94m 28s. Manu sai nurgalöögi 96m 12s. Kordan üle, et lisa 5m jooksul ei olnud ühtegi seisakut. Ma pole kummagi meeskonna fänn, konstanteerin lihtsalt fakti, et mänguaeg oleks pidanud läbi olema enne Manu nurgalööki.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Tassike Vaata postitustMarchi värav 94m 28s. Manu sai nurgalöögi 96m 12s. Kordan üle, et lisa 5m jooksul ei olnud ühtegi seisakut. Ma pole kummagi meeskonna fänn, konstanteerin lihtsalt fakti, et mänguaeg oleks pidanud läbi olema enne Manu nurgalööki.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustIdioot much? United ei mänginud keskelt lahti 94.29. Mängida oli pärast väravat 32 seki ja Unitedil kulus vähem väravaks. Peale väravat kuni keskelt lahti mänguks oli seisak. Sit down.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMängu ei näinud, aga kuuldavasti ManUnites polnud just kõige veenvam. Milles võib põhjus olla? Küll tuleb või on tõsised probleemid?
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustKas sa oled peast veidi aeglane? Kui Marchi värav oli enne seda 5. minuti täis saamist siis oligi ju seisak
E: iga vahetus 30 sekki, pennu ka 30 sekki ja vigastuspauside eest nii palju kui mäng seisis ( umbes, täpselt).Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar