320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustSa saad sellest siis aru kui sa räägid inimesega, et mis tunded tal on kui teda koguaeg negroks/negritoks kutsutakse. Ja muidugi toon ja suhtumine jms on määrav. Aga pigem ütleks, et miks on üldse oluline kellegi nahavärvi rõhutamine? Inimesel on nimi.
Ja see kui must mees kutsub oma sõpra niggaks on veidi arusaamatu minu jaoks. Minu arust ei peaks nii käituma, kui nad tahavad, et ka teised ei käituks nii.
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSee vaidlus tundub eos mõttetu. Ehk kuna FA on võtnud nulltolerantsi rassismi vastu, siis isegi kui saadakse aru, et Cavani miskit halba ei mõelnud, siis karistuse peab ta ikka saama. Ehk suluseis on suluseis. Isegi, kui ainult millimeetriga. Poisid saavad seejärel aru, et twitteris peab ettevaatlik olema (mida ka praegu ju pidevalt peale loetakse) ja elu läheb edasi.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustOlen rääkinud nii Tšiili, Venezuela kui ka USA Inimestega sellest pikalt pikalt. Muidu miks nahavärvi mängu tood kui see ei oma vähemalt Uruguays negrito puhul tähtsust? Sõber kellele ta seda ütles ei ole muidu mustanahaline just saying. Sa räägid millestki muust hetkel, niggatsemine omavahel veits irooniline ka minu arust, sellest olen USA tüüpidega tunde rääkinud lihtsalt, et aru saada, aga siiani ei saa.
Täpselt, karistust ei järgne, sest teemaks pole rassism vaid mingi sõna millel pole rassismiga seotust, sest mingile rassile see ei viita. Kui FA julgeb karistuse määrata, siis see on päris hea pilt cannumani poolt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVäänab, rahulikult väänab. Aga mitte pahatahtlikusest, vaid selleks, et hiljem ei oleks iga suvalise sarnase juhtumi juures, et miks üks võib, aga, näe, ma mitte.
veel negatiivsest poolest, siis pisivigastusi korjatakse järjest liigapalju mis ei ole üldse hea märk. aga täna PSG vastu kodus viik ja oleme grupist edasi, cavani võiks alustada.
Kurb stats mis näitab ära, et olgu cavani sinu arust hea või halb on ta täpselt sellist tüüpi mängija keda on minimaalselt pingile vaja.
Premi peaga löödud väravad meie eest seasonitel 18/19 19/20 ja 20/21 kokku
2. Cavani
2. Lukaku
2. Maguire
2. Martial
1. Bruno
ja mõned 1 peal olevad veel.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustKas Fred peab kellegi ära tapma, et ta ära saadetaks? Uskumatu pull.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustPsg vend pani pea vastu, oleks pidanud ka punase saama.
Aga tore on nautida neid vanade aegade kommentaare ole aegadel. Tänxud
Aga Paredese kollane ja McTominay Neymari jalal tallumise karistamata jätmine, wtf.
Kommentaar
-
Sõõm värsket õhku, et sellise debiilsuse eest Fredile punast ei antud. Jah, ega ta ilus ei ole aga mingiks ettekavatsetud mõrvaks ka ei tasu seda lugeda. McT'le stompimise eest kaart oleks ka nali ja Paredese kaart arvestades teisi olukordi veits mõru. Üldiselt on United ikka suht kehva, 1:1 on jopang. Ole võiks lasta Pogbal ka äkki platsil vähe mütata, kui teistel anyway ka seda purtsu ei ole?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKohtunik tassib taas Manut roppumoodi nii premmis kui CL-is. Rõve kuidas pidevalt ühte meeskonda eelistatakse ilma sarkasmita.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustKui Fredi välja ei võeta, siis punasega ta täna lahkub.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar