Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
yeah right, Sämm oli selle meeskonna nõrgim lüli... Fännidest on kahju, korralik klubi sita sisse lohistatud.
aga positiivne, et ei hakatud jälle üks-nulli hoidma, vaid möllati mõnuga lõpuni. Ronaldo oleks võinud SAFilt ikkagi selle 35 värava kihlveo vastu võtta, oleks veel äkki rikkus majja tulnud.
eelmisel aastal vedasid kihla, et Ronaldo lööb vähemalt 15 kotti, sel aastal Fergie tõstis numbri 35 peale, aga Ronaldo hakkas põdema. praeguseks on samas 22 juba kirjas...
'LOUIS SAHA will be out of action for at least three weeks after yet another knee injury. The Manchester United striker pulled up in training yesterday and it was initially feared that the injury was much worse.
But United are hopeful it is just a twist and the French star does not need an operation.
Saha, 29, arrived at United with an injury in 2004 and has struggled to stay fit since.
He has been injury-free since mid-November and spoke recently about his problems being behind him.
Saha has played 110 games for United and scored 41 goals since his £13million move.
This latest setback will see boss Alex Ferguson step up his chase for Ajax forward Klaas Jan Huntelaar.
SunSport revealed yesterday that the club are preparing a £12m offer for the prolific 24-year-old Dutch striker.'
Okei,hetkel on teil õigus, kuid mul oli naljakas lugeda, et taheti allikaid Saha vigastuse kohta
Mina olen juba täiesti ära harjunud,et kui kuskil väike kõlakas Saha vigastuse kohta on, siis nii ka on. Või veelgi enam, kui kuulen nime Saha siis on suht ilmselge,et mees jälle katki.
Kes veel ei tea siis palun http://www.skysports.com/football
Hea lehekülg, kust saab teada palju uudiseid, statistikat, ajalehtedes kirjutatud spekulatsioone, mängijate ja treenerite arvamusi asjadest jne. Jah Keane suudab Sunderlandi päästa, edu talle.
Kommentaar