Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kui selline penalti määrataks, siis mul oleks häbi seda vastu võtta. Pen United ftw, isegi nii ei saa hakkama. Tavaliselt ei ilgu, aga tyri ja paide, kui magus.
Ei aga kutid ju panid 0:3 peal môneks ajaks kena surve peale, siit on hea edasi minna, kyll kunagi veel ka veersndfinaalini kobistame.
Ma ei saanud sellest Telles välja-ysnapea Shaw välja-Brandon sisse huumorist aru.
Tegelt on uskumatu, et babyface selle yrituse, mis pärast essat kahte vooru nii ilus oli, suutis vihaga pe*se keerata.
Pole siiamaani #OleOut pooldaja olnud, aga nüüd tahaks küll juba sack'i näha. Keegi peab vastutuse võtma.
Aga kui sa oled mingi ManU asjapulk, siis mis ratsionaalsed argumendid tegelikult Ole vallandamist nõuaks? Koduliigas on nt. Cityst sama arvu mängudega punkt rohkem ning CLis langeti eelmise hooaja finalistiga ja poolfinalistiga alagrupist viimase mänguga.
Kui selline penalti määrataks, siis mul oleks häbi seda vastu võtta. Pen United ftw, isegi nii ei saa hakkama. Tavaliselt ei ilgu, aga tyri ja paide, kui magus.
Lampardi GER vs ENG olukorras pugesid ilmselt häbist teki alla, eksole.
Kuskil lugesin, et Olel ju praegu parem stats isegi viimasel aastal, kui Klopil. et andke aega. küll tuleb. Järgmine aasta proovib paremini.
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar