Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vaatan just Premieri 1. vooru kokkuvõtet ja Everton-Watfordi mängu publiku seas näidati ka Sir Alexit. Näikse, et Howardi tegemised on kõvasti luubi alla võetud. Bad news for Kuszcszak, kui SAF-ile peaks nähtu meeldima.
Emm tglt pole Kuszcszakil midagi häda vähemalt yks compilation mida temast nägin,meenutas kyll vanad head schmeichelit.
(nägin seda väravat ka mis teine väravavaht talle lõi kui ta Poola väravat kaitses )
Vaatan just Premieri 1. vooru kokkuvõtet ja Everton-Watfordi mängu publiku seas näidati ka Sir Alexit. Näikse, et Howardi tegemised on kõvasti luubi alla võetud. Bad news for Kuszcszak, kui SAF-ile peaks nähtu meeldima.
Emm tglt pole Kuszcszakil midagi häda vähemalt yks compilation mida temast nägin,meenutas kyll vanad head schmeichelit.
(nägin seda väravat ka mis teine väravavaht talle lõi kui ta Poola väravat kaitses )
Ma olen ka seda väravat näind, oli küll suur prohmakas muidugi....aga Foster ja Howard on mu arust Kuszczsakist parem, samuti kui vaadata tuleviku poole siis on tuleikulootus näiteks selline tore mees nagu Thomas Heaton
krt owen võiks mõnelt treenigult eemal olla, et protestib, kül lõpuks ära müüvad, ise toppisid veel suve algul müüginimekirja ja nüüd ei müü on torbikud seal bayernis.
Ma ei mõista kus Manure silmad siis olid kui tüüp väidetavalt müügilehel oli? Mittekeegi ei tahtnud teda. Nüüd tegi tüüp paar head liigutust MM -il ja kohe kõigil keel ripakil. Kui tselsi Oib-wani manurelt pisduuri pani oli küll kisa taevani, nüüd üritatakse ise sama trikki teha ja siis veel on Bayern süüdi, et müüa ei taha.
Hargreaves silent on moveOwen Hargreaves is remaining tight-lipped over his desire to leave Bayern Munich for United.
The England international last week declared his intention to move to Old Trafford, only for Bayern to insist he was going nowhere.
Having missed the German champions\' last two games with a flu virus, Hargreaves is now taking time out to recover and will not publicly discuss the saga.
\"For the time being, I will not comment on this issue anymore,\" Hargreaves said.
\"I am still not 100 per cent and I am going home to rest.\"
Kui ta jääb, siis vaesekene saab vist vilekoori oma fännide poolt terve hooaja
Algselt postitas boobek
Ma ei mõista kus Manure silmad siis olid kui tüüp väidetavalt müügilehel oli? Mittekeegi ei tahtnud teda. Nüüd tegi tüüp paar head liigutust MM -il ja kohe kõigil keel ripakil.
Kui ma õigesti mäletan, siis olevat SAF esimest korda Bayernilt Hargreavesi kohta pärinud ennem MM\'i.
Kommentaar