Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Väga tore on see, et Rashford läheb hästi kiiresse, aga arvestades nende olukordade hulka, kas ei võiks mitte loota, et lisaks persepõrkest tulnud väravatele ta ka vähe viisakama sagedusega oskaks ok ajal ok passi anda?
Väga väga hea esitus meeskonna poolt ning ka tulemus. Bailly minu poolt mängu parim selle lõpusekunditel tehtud bloki eest. Ma olin KINDEL, et sealt tuleb värav aga Bailly arvas teisiti.
Miks Bruno välja võeti, ei saanud ma aru. Ning natuke oli koomiline, et lõpus, kus minu meelest oleks olnud lihtsalt vaja palli hoida, tegeleti mingite x-lahendustega.
Mnjaa, liiga viimaselt meeskonnalt kellel on tabelis vaid 1 punkt, ikka endale 2 sisse lasta lüüa...
Räuskav kretiin Linnup on õigel teel, et OGS on kunn. Jätkata.
Respekt Villale. Täna olid vastamisi liiga kõige ilusamat jalgpalli mängivad satsid. Jääb arusaamatuks kuidas Liverpooli sugune kaikavabriku koondnaiskond seda sarja (veel) juhib.
Pöördun targemate poole, sest jutt siin jalgadest. Saan aru, et pmst kahe käega pogba vasaku käe küljes rippumine ok seega?
Kui sellise "rebimise" eest pendlaid saaks, siis Salah ja Mane teeniks kahepeale umbes 5 mängu peale. Tavaliselt sellist asja ikka ära ei anta. Pigem siis selle kerge kopsu ees jala pihta, kuigi see oli ka minu hinnangul ikkagi pehme.
Kommentaar