Algselt postitas plastic'99
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas -mirko- Vaata postitustTra kapi Tselsi fänn!
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustLuiz pani vastu jalgu ju, või vastu reit vms mis ajas sammud sassi Pogbal.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust"Luiz"
Peaks mainima, et de gea tundub tagasi olevat. Siuke teistsugune aura kuidagi ja iga mäng paar väga head tõrjet.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust"Luiz"
Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Kui ainus kontaktikoht oleks olnud jalad või siis õlast/käest rebimine, võiks veel vaielda, kuid praegu toimusid korraga mõlemad, mistõttu igasugused pehme pendla jutud võiks endale kiiremas korras sisse istuda.
Tabeliseisu arvestades pole vist juhus, et need just Liverpooli fännid on, kes siin teemas nüüd aktiveerunud on oma pehme pendla teemalise soovmõtlemisega.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustVäga tore on see, et Rashford läheb hästi kiiresse, aga arvestades nende olukordade hulka, kas ei võiks mitte loota, et lisaks persepõrkest tulnud väravatele ta ka vähe viisakama sagedusega oskaks ok ajal ok passi anda?Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustJe suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMa ei ole küll jalgpalli kohtunik ning vabandage kui ma eksin, aga ta jookseb seljatagant jalgadesse mille järel lähevad Pogba jalad risti. Eriti arvestades, et Pogba ei otsi siin kontakti. Kas see ei ole piisab põhjus? Millal ennem vabandus stiilis ma kogemata on olnud põhjusels penalti ära jätmisel? Kerge või mitte, aga minu meelest on see rohkem penalti, kui 20 cm kauguselt löögile ette jäänu käe üle otsustamine.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKõige tavalisem kahevõitluse pusklemine, kus üks mängija koperdab vastase jala otsa, mis viib ta enda kukkumiseni.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
See on ju tegelt identne olukord 2019 Porto-Roma mänguga, kus Shickile lasti tagant õrnalt jalga, nii et ta samm sassi läks. Toona ei antud pennalt, sest kohtunik ise ei näinud ja VAR leidis, et see polnud clear and obvious error. Seekord aga Oliver seisis ise sealsamas kõrval ja vilistas ära hetkegi kõhklemata. Kui muu argument ei sobi, siis nii palju saame ehk ikka kokku leppida, et VAR ei saanud seda olukorda ka kuidagi clear and obvious valepositiivseks tembeldada.
PS: isegi Tofoa oleks pendla andnud ilmselt.
20 LEGEND
Kommentaar
-
Veelkord.
Pogs jooksis enda jala ise vastasele otsa ja nõnda ka enese kukutas.
Luiz ei löönud pallist mööda vms, et vastane kukuks, vaid lihtsalt pani keha ja oli olemas - selline asi ei tohiks olla mängijale karistuseks.
Jalgpall on hetkel veel kontaktsport. Hetkel. Veel. On. On. Hetkel. Veel.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustVeelkord.
Pogs jooksis enda jala ise vastasele otsa ja nõnda ka enese kukutas.
Luiz ei löönud pallist mööda vms, et vastane kukuks, vaid lihtsalt pani keha ja oli olemas - selline asi ei tohiks olla mängijale karistuseks.
Jalgpall on hetkel veel kontaktsport. Hetkel. Veel. On. On. Hetkel. Veel.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar