Cavani saab selgelt hakkama külmal vihmasel õhtul Thamesi kaldal. Aga kas ta on piisavalt hea, et särada soojal maikuu õhtul Camp Noul? Saab näha.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustPäris naljakas mis toimunud on pärast seda kui pooli avatarid siin hüppasid ja naersid kui ma julgesin arvata, et manu tiitlijooksus osaleb
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustCavani saab selgelt hakkama külmal vihmasel õhtul Thamesi kaldal. Aga kas ta on piisavalt hea, et särada soojal maikuu õhtul Camp Noul? Saab näha.
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustMiks ta best before möödas muidu? Mõned ongi sellises vanuses veel kuldsed.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokNagu näha oli, siis Klopp proovis osasid põhimehi pühapäevaks hoida. Ennustan eepilist lisaaja kaotust. Liverpoolile, noh.
Samas ma nii pessimistlik/optimistlik ka ei oleks, et te siit pähe saate. Ma usun, et Pool on palju ohtlikum kui vastasmeeskonnal peaks ka ideeliselt enda poolelt ära saamise ambitsioone olema. Häälestada ka vast lihtsam Unitedi vastu kui Burnley vastu kodus, kus poldud teabmiskaua kaotatud. Lisaks United on United, me ikka keskeltläbi laseme mõne endale ka lüüa, spordimehelikkusest võinii.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitust
aga samas
21 in 21Van Der Sar saved it, United again!
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustWhat the fuck? 1 hea esitus???? Pigem 800 minti head esitust. Premis minutes per goal involvement meie tiimi parim. Sõida seenele ja maga kaineks.ESIMENE
Kommentaar
-
Algselt postitas sirene litseto Vaata postitustNatuke enam lugupidamist teiste Manu fännide suhtes paluks. 800 minutit head esitust tal kindlasti ei ole, teatud mängudes on ta toonud värsket verd, aga temaga mina kindlasti järgmiseks hooajaks ei arvestaks. Sel hooajal sobib plaan B'ks või x-Faktor vahetusmeheks hästi, aga põhikoosseisu koht on liialdatud. Tahaks ikkagi tiitlivõitu üritadaAmorim <3
Kommentaar
-
Väga huvitav näha täna, kuidas meekond mängib (mõne suure vastu) Brunota. Olen ootanud Donny alustamist korralikus koosseisus ning täna näeb seda ka. Kahju, et Diallo isegi pingile ei saanud. Oleks tahtnud teda Greeny asemele Cavanile olukordi tekitamas.
Sirene Litsetole ütleks, et mida kiiremini harjud siin sellise suhtlemisega, seda parem endale.Van Der Sar saved it, United again!
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustFred sai lavakasse sisse? Oh linnjpoja
Aga muidu mingid cuntid tambiti mutta ära. Ilus.
https://streamable.com/jc5f2Amorim <3
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar