Algselt postitas LaRaBla
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustKaitse oli selline tubli 13. League 2 satsile omane.
Mingi panus oli vist mängus.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Mingi panus oli vist mängus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMinu ja linnupoja oma jah.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustKuigi var peab ikka täiesti sooda olema, et selle ära lugeda lasi, siis mõtlesin täpselt sama, et MIKS ta nii reageeris selle peale.... kahjuks on need premi kohtunikud mõjutatavad ja peab ausad asjad kindlasti ära kasutama kui sulle reaalne viga tehakse.
Kommentaar
-
Suur kollektiivne lati alt jooksmine. Olin valmis tagasilöögiks aga mitte selleks, et see selles mängus juhtub. Suurim müstika oli mängu lõpuks see, et Martial mingi valemiga jäi mängu lõpuni koosseisu. Pole teda siiani veel kritiseerinud aga seekord oli ta silmapaistvalt nõrk. Uskumatu, et mängu lõpuni platsil püsis.
Üldiselt oleme olnud head bounce back'ijad. Võiks seda nüüd oodata ka laupäeval, et teha tagasi nii see kole mäng kui ka kodune Arsenalile kaotus.Van Der Sar saved it, United again!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar