Algselt postitas magicm
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustHuvitav! Või äkki on Cavanil miskine knock? Muidu diallo või keegi oleks võinud wba vastu teisel poolajal sekkuda.Van Der Sar saved it, United again!
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustHuvitav! Või äkki on Cavanil miskine knock? Muidu diallo või keegi oleks võinud wba vastu teisel poolajal sekkuda.
Kommentaar
-
Väga hea tulemus. Sociedad läks lõpuks Leedsiks ning neil ei olnud Unitedi counter-attackile vastust ning sellest ka vastav skoor. Loodaks, et sellega on see tie ka lõppenud. 4:0 annab ka võimaluse puhata kordusmängus põhimehi. Amad algkoosseisu?
Kui Bailly mängib, mängib ka kogu meeskond teistmoodi ja palju atraktiivsemalt. Mulle meeldib Tommy siis palju rohkem, kuna mängib eespool. Harriet oli ka täiesti okei kaitses. Oleks minu teha, mängiks Bailly senikaua kuni ta katki läheb. Siis saab terveks ja siis mängiks jälle senikaua kuni katki läheb. Peab alustama vs Newcastle aga ka mu koer teab, et Lindelöf tuleb selleks mänguks tagasi.
Ole suhtes ei ole ka midagi kobiseda. Kõik toimis.Van Der Sar saved it, United again!
Kommentaar
-
Algselt postitas magicm Vaata postitustKaitset pole ollagi tõesti. Mehed uitavad, kuhu tuul puhub ja mehed unustatakse ära. Õnneks seekord pääsesime.
Tore oli järjekordne debüüt, aga Shoretire on natuke liiga pisike veel. 2-3 korda lihtsalt tõsteti palli pealt ära.
Minu arvates oleks kaitseliini lihtsalt ühte liidrit vaja. Oma roosade prillidega tahaks tõesti, et mehed ei oleks lollid vaid neil puudub juht ja siis nende otsused pole kordineeritud ja sellest tulenev pilt muudab nad jätkuvalt ebakindlamaks. Kus on Vidici ja Rio sugused mehed?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mr.Andreas Vaata postitustKus on Vidici ja Rio sugused mehed?Je suis Nasfal
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar