Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
2 venda istusid mulle konkreetselt ette, ülinärvi ajas.
aga need ei olnud selle torrese särgiga tüübi sõbrad.. mingid muud. ühel oli vana manu särk ja teisel oli mullet.
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
aga need ei olnud selle torrese särgiga tüübi sõbrad.. mingid muud. ühel oli vana manu särk ja teisel oli mullet.
jube keeruline on paluda inimestel end veidi nihutada?
Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
ma kardan ka seal Nimetas kõiki,soomlasi ,vante,iirlasi,inglasi ja siis need kohalikud eesti kuumad poisid ka veel.Vaata siis kodus arvutist ,kui hirm on või palu jank appi ,see mees juba lahendamata ei jäta.
Kommentaar