Algselt postitas Linnupoja
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustSiis vahetatakse välja, easy. Niikaua kuni on lisaks kindlatele tiimidele veel hulga kohti kvalifikatsiooni kaudu sinna saamiseks, ei näe ma küll mingit probleemi. Näiteks ma arvan, et oleks ükskõik mis inglise top6 tiim Prantsusmaal, siis nad saaks iga aasta CLi, oleks mingi ühtlasem asi kuidas keegi CLi kvalifitseerub oleks ka ehk vihane. Aga praegu on minu jaoks ühed samad mõlemad.
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMiks peaks? Sellesse mõte ongi. Et NBA paralleele tuua siis Charlotte Hornets saaks ikka mängida liigas ilma võimaluseta midagi võita. Lisaks noori peale ei tule.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustvõi äkki tuli avaldus täpselt päev enne CLi bosside esitlust, et seal oleks rohkem , et endale paremad tingimused välja võidelda ja vähe parem reform.
Kommentaar
-
Arva teemast mis tahad aga:
Uefa's Executive Committee will discuss expelling Chelsea, Manchester City, Manchester United and Arsenal from the semi-finals of Champions League and Europa League at a meeting on Friday. ExCo due to decide on Euro 2020 venues. This will also be on agenda. More on @TeleFootball
Näitab selgelt, et pada ja katel on tülis. Ei arva, et kumbki oleks teisest parem. Kõige rohkem kahju ongi fännidest. Teame ju kõik mis korruptsioon nendes organisatsioonides on toimunud mida kõik nüüd iga hinna eest kaitsevad. Miks??Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Kui selle avantüüriga peaks järgnema
a) Superliiga
b) Manku väljakukkumine erinevatest liigadest ja muud karistused
...siis ma ei andestaks seda Woodwardile ja Gleizeritele kunagi ja ma ei ole mingisugune ultrafänn.
Ma usun, et Woodward peaks päriselt ka enda elu pärast kartma, kui ta enda nägu kunagi veel staadionil näidata kavatseb.
Kommentaar
-
Algselt postitas žurnalist Vaata postitustMa usun, et Woodward peaks päriselt ka enda elu pärast kartma, kui ta enda nägu kunagi veel staadionil näidata kavatseb.Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustEt siis Woodward astus tagasi.
Ed Woodward has resigned as chairman of Manchester United. Woodward's resignation comes after Manchester United were heavily criticised by their own supporters for agreeing to join a breakaway European Super League.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar