Algselt postitas Linnupoja
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
-
Algselt postitas COYI Vaata postitustRice on kahtlemata McT-st klass kõrgem.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustEt siinkohal peaks siiski sinu sõnale toetuma, mitte Whoscored.com'ile?
Kui vaadata fbrefi analüüsi, siis Rice annab mõnevõrra rohkem pikki sööte ja rohkem väravavõimalusi toovaid sööte. Rice'i toodetud võimalusi pole meeskond väga hästi ära löönud. Rice annab ka tunduvalt rohkem tsenderdusi kasti.
Tugev erinevus on triblingu takistamise õnnestumises - seal selge eelis Rice'le. Samas on McT-l kõvasti parem vastaste löökide ja söötude blokeerimise arv. Söötude vaheltlõigetel on eelis Rice'l. Samas on ta teinud ka ühe tõsisema kaitsevea, McT-l seda statsis pole. Sama seis penaltide põhjustamises.
Samamoodi on Rice palju parem palliga - tema triblingute õnnestumise protsent on 87,5. McT-l on sinna alla 70.
Kui vaadata koondpilti, siis ründefaasis on Rice palju parem, kaitsefaasis kerge eelis McT-l. Ehk nad on veidi erineva profiiliga mängijad. Rice avaneb rohkem ja vajab kõrvale tugevat kaitsjat (Soucek). Ehk siis McT asendajaks Rice ei sobiks, kõrvale pigem küll - Rice saab sügavamalt mängu juhtida ja McT seal viimase poolkaitsjana möllates.
Arvestades, et ManU ründab rohkem, kui WHU, siis peaks olema Rice ManUs rohkem enda elemendis ja seetõttu kaldun kaalukausiga pigem tema poole.
P.S. panen lingi ka https://fbref.com/en/stathead/player...from=2020-2021
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustEt siinkohal peaks siiski sinu sõnale toetuma, mitte Whoscored.com'ile?
Kommentaar
-
Algselt postitas COYI Vaata postitustSiin pole vastuolu. Mida lähemale maksimumile, seda raskemini tuleb iga protsendipunkt. Kui kõrgeima reitinguga CDM on 7.3, siis hooaja lõikes hüpe 6.9-lt 7.0-ni pole sama mis hüpe 3.0-lt 3.1-le.
Ma pean siinkohal muidugi ütlema, et mul Rice'i mängust kuigi head pilti ees ei ole. Minu praeguse aja jalkavaatamised piirduvad üldiselt ikkagi ManUtd mängudega ja siis ma vaatan neid ka nii palju punaste prillidega, et näen platsil iga kord 11 oma vs 11 suvalist nimetut jorssi. Okei, see on veidi liialdatud, mõni vastane ikka silma jääb, aga Rice ei ole olnud nende seas.
Ennekõike tundus mulle lihtsalt naljakas see "Õu linnukas, vaata, WhoScored.com ütleb sulle täpselt, kuidas on" -> "Õu linnukas, ära seda WhoScored.com üldse vaata, ma ise ütlen sulle täpselt, kuidas on" järgnevus.
Mõnu, see analüüs tundub väga mõistlik, tänud selle eest. Punaste prillide vaatest tekkis siin kaks mõtet.
Esiteks, mulle tundub, et Ants69 osutas väga õigesti, et McT oma olemuselt ei ole üldse CDM. See on roll, mis pärast Bruno tulekut ja Matici vaikset hääbumist on tema õlule pandud. Veel eelmise hooaja alguse poole mõeldi temast aga kui Pogba asendajast. Ehk kui teed sama võrdluse fbref'is eelmise hooaja kohta, siis suur osa neist numbritest (per 90) võrdustuvad või pöörduvad hoopis teistpidi. Eriti kui vaatame ründava mängu numbreid, nt väravavõimaluste loomine. Kas ma arvan, et McT on hea Pogba asemik? Ei. Minu jaoks on tema potentsiaalse rolli jaoks parim võrdlus endiselt Fletch. Korralik tööloom, keda keerulisemates mängudes keskväljale müttama saata, aga suuresti ikkagi kõrvalosatäitja.
Teine, seotud mõte, on see, et kui Rice'i eelis peitubki selles, et ta on palliga osavam, siis seda me iseenesest ei vaja. Ideaalis ei ole Pogba vasakul äärel kohatäide, vaid täidab keskel just seda palliga osava mehe rolli. Sinna CDM kohale oleks meil Ole joonises vaja just seda tugevat kiviseina (Soucek?) kaitsjate ette, kuna see positsioon ei pea rünnakule suurt midagi andma ja peab lihtsalt tagala korras hoidma. Ehk meil oleks vaja mingit Makelelet, mitte Pirlot sinna.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustProtsendipunkt, fine. Aga 0.1pp ja klass kõrgem? Kui see kasv seal nii eksponentsiaalne on, siis Rodri ja Ndidi on mis? 3-4 klassi veel kõrgemal ja Soucek suisa jumal?
Ma pean siinkohal muidugi ütlema, et mul Rice'i mängust kuigi head pilti ees ei ole. Minu praeguse aja jalkavaatamised piirduvad üldiselt ikkagi ManUtd mängudega ja siis ma vaatan neid ka nii palju punaste prillidega, et näen platsil iga kord 11 oma vs 11 suvalist nimetut jorssi. Okei, see on veidi liialdatud, mõni vastane ikka silma jääb, aga Rice ei ole olnud nende seas.
Ennekõike tundus mulle lihtsalt naljakas see "Õu linnukas, vaata, WhoScored.com ütleb sulle täpselt, kuidas on" -> "Õu linnukas, ära seda WhoScored.com üldse vaata, ma ise ütlen sulle täpselt, kuidas on" järgnevus.
Mõnu, see analüüs tundub väga mõistlik, tänud selle eest. Punaste prillide vaatest tekkis siin kaks mõtet.
Esiteks, mulle tundub, et Ants69 osutas väga õigesti, et McT oma olemuselt ei ole üldse CDM. See on roll, mis pärast Bruno tulekut ja Matici vaikset hääbumist on tema õlule pandud. Veel eelmise hooaja alguse poole mõeldi temast aga kui Pogba asendajast. Ehk kui teed sama võrdluse fbref'is eelmise hooaja kohta, siis suur osa neist numbritest (per 90) võrdustuvad või pöörduvad hoopis teistpidi. Eriti kui vaatame ründava mängu numbreid, nt väravavõimaluste loomine. Kas ma arvan, et McT on hea Pogba asemik? Ei. Minu jaoks on tema potentsiaalse rolli jaoks parim võrdlus endiselt Fletch. Korralik tööloom, keda keerulisemates mängudes keskväljale müttama saata, aga suuresti ikkagi kõrvalosatäitja.
Teine, seotud mõte, on see, et kui Rice'i eelis peitubki selles, et ta on palliga osavam, siis seda me iseenesest ei vaja. Ideaalis ei ole Pogba vasakul äärel kohatäide, vaid täidab keskel just seda palliga osava mehe rolli. Sinna CDM kohale oleks meil Ole joonises vaja just seda tugevat kiviseina (Soucek?) kaitsjate ette, kuna see positsioon ei pea rünnakule suurt midagi andma ja peab lihtsalt tagala korras hoidma. Ehk meil oleks vaja mingit Makelelet, mitte Pirlot sinna.
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustProtsendipunkt, fine. Aga 0.1pp ja klass kõrgem? Kui see kasv seal nii eksponentsiaalne on, siis Rodri ja Ndidi on mis? 3-4 klassi veel kõrgemal ja Soucek suisa jumal?
Kommentaar
-
Rodri - EPL võitja, CL finalist
Ndidi - FA cup võitja, CL kohtade pretendent Leicesteriga suurte vahel
Soucek, Rice - viisid releka piiril võitleva meeskonna CL piiril võitlevaks meeskonnaks. See kvalitatiivne vahe tuli koos tšehhidega juba enne Lingzi.
McT sarnast vahet oma satsi toonud pole. Kvalitatiivse vahe Utd-sse tõi Bruno. Ma jätkuvalt ei näe, kus on vastuolu minu jutu ja whoscored vahel.
Kommentaar
-
Algselt postitas COYI Vaata postitustKvalitatiivse vahe Utd-sse tõi Bruno.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPika plaani pealt, et Rice sai alles 22 ja võibolla pole ta agent päris Raiola ehk saaks sellise klubi tulevase legendi, kes 2030 siirdub Arsenali pensionipõlve pidama.20 LEGEND
Kommentaar
-
See oli kummaline jah, ainuke seletus võis olla, et väljakubrigaad ütles, et Bruno puutus, VAR ütles, et vist ei puutunud ,100% ei saa kindlalt öelda, et ei puutunud ja siis otsustati, et puutus ja sellel hetkel enam pold sulus. Veider igal juhul."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar