Tuleb ära..
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Herr Vaata postitust
Tuleb ära..
Rice pole paha, aga kuna inglane, siis haipi ja hinnalipikut juba selle võrra rohkem.
Neves oleks võib olla kiiremale edule mõeldes kõige pragmaatilisem ja õigem valik. Senini ainult 24 ja “Prem proven”.
Niguezi puhul on lihtsalt see, kui kergelt ta Hispaania meistrite juurest kätte saaks. Millegi pärast olen skeptiline, et suudaksime selle ülemineku teostada. Samas oleme ju Realist parimais aastais keskkaitsjat napsamas ja seda suht kommiraha eest, et mine sa tea.
On, mis on, aga tuleb seda kevadist “rüüstavat” pandet tänada, mis pani jää liikuma ning Woodwardist erinevaid mehi üleminekute juures.
Kommentaar
-
Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustNeves ju playmaker pigem kui DM, ei?
BBC ka juba kinnitab Varane. 34£m on ikka täielik rööv. Add-on'id add-on'ideks, need meil alati sellised pigem välistatud, a'la kui Ballon d'Or tuleb jne, samas kurat seda teab. Mehel on rohkem Champions League karikaid kui Unitedil. Võrdluseks, Arsenal on Ben White eest 50£m maksmas.
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustmüstika kuidas see vend nii odavalt kätte saadi?
Kas tal on salaja mingi mumps või katk?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSeda tabelit kevadel peakohale ei tõsta seega mõttetu bonerdamine.
mingi sõbralik bet ka selleks hooajaks?
Kommentaar
-
Algselt postitas magicm Vaata postitustPigem DM, kes oskab rünnakut toetada.
BBC ka juba kinnitab Varane. 34£m on ikka täielik rööv. Add-on'id add-on'ideks, need meil alati sellised pigem välistatud, a'la kui Ballon d'Or tuleb jne, samas kurat seda teab. Mehel on rohkem Champions League karikaid kui Unitedil. Võrdluseks, Arsenal on Ben White eest 50£m maksmas.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitusteks sellega nii vaata ole, et juve fännid käivad nägu lääbakil mööda foorumit laamendamas. veidi selline "kui ma kutsun enne teisi imelikuks, siis nad ei sama mulle enam öelda ha - ha -ha" (noh, selline enesekaitse või nii). sibulatega ja õlidega sama teema veidi.
mingi sõbralik bet ka selleks hooajaks?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustBeti võib alati teha, aga on mõni hea mõte?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar