Algselt postitas Linnupoja
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustkõšš oma kuuti tagasi, pleb.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustAasta 2021. Manchester United võidab Newcastlet teise poolajaga oma kodus ning Olest tehakse gife nagu ta oleks maailma parim ja kirjutanud jalgpallis uue muinasjutu. No cmon....
No äkki ongi praegu viimane aeg onada? Tuleb ära kasutada ju, pärast hilja.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustNo äkki ongi praegu viimane aeg onada? Tuleb ära kasutada ju, pärast hilja.
btw. see gif liigub juba mõnda aega ringi.
Ronaldolt korralik sissejuhatus täna igatahes, ei kurda.SAF- “I am not kidding. This isn’t just a job to me. It’s a mission. I am deadly serious about it – some people would reckon too serious…we will get there. Believe me. And when it happens life will change for Liverpool and everybody else – dramatically.”
Kommentaar
-
Sai ka seda Ronaldo "esimest" mängu vaadatud ja siin teemaski kajastatud seda Ronaldo pressingusse jooksmise teemat. Täna seda ka väljakul eredalt näha oli.
Minu jaoks huvitav oli just manu kaitsemäng, kui ollakse palli all kogu satsiga või kui vastased alustavad build-upiga. Kusjuures kohe oli näha, et kaitses on printsiibid üle vaadatud ja kaitsemängu vormitud passivsemaks. Kui varasemalt lennati pressi jugelt ja suht kõrgelt, siis täna seda väga näha polnud, kui Bruno isetegevus välja arvata.
Kusjuures minu jaoks polnudki väga suur üllatus Lingardi kaasamine täna ja ma täitsa seisukohal, et ta hakkab päris kenasti minuteid saama suurtes mängudes. Oleme ausad, et sellise ründeliiniga sul väga kaitsetööd pole, et sa pead seda kusagilt mõjalt saama. Huvitav saab olema ka see, et kas Ole hakkab kasutama 352 näiteks et mahutada ronado ja cavani korraga väljakule.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustAasta 2021. Manchester United võidab Newcastlet teise poolajaga oma kodus ning Olest tehakse gife nagu ta oleks maailma parim ja kirjutanud jalgpallis uue muinasjutu. No cmon....Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustdrogba oleks järgmine mäng algkooseisus ja lööks 2 väravat newcastli vastu, ei oleks happy?a muidu suht eestlaslik. muidu ma oleks ka vb veits tujutu kui meie jaoks heidik lukaku kes ei ole piisavalt hea tuuakse klubisse ulme summa eest põhi ründajaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMe tõime ründaja, kes eelmisel hooajal tassis oma klubi Itaalia meistriks. Teie tõite ründaja, kes sai vaevu neljanda koha. Võid prillid eest võtta päike ei paista enam ja näita foorumile oma ausaid silmi.
Ole hea, võta need sinised prillid eest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMe tõime ründaja, kes eelmisel hooajal tassis oma klubi Itaalia meistriks. Teie tõite ründaja, kes sai vaevu neljanda koha. Võid prillid eest võtta päike ei paista enam ja näita foorumile oma ausaid silmi.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustsry ma ei kuule sind, te tabelis nii all pool meist.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustAusalt, te olete mõlemad väga piinlikud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar